Het ondernemers verbond
Image default
Dienstverlening

Nederlandse Sleutel- en Slotenspecialisten Gilde

De Nederlandse Sleutel- en Slotenspecialisten Gilde is een branchevereniging waar slotenmakers uit heel Nederland zich bij kunnen aansluiten. Als een bedrijf lid wil worden moeten ze wel aan een aantal strenge eisen voldoen.

Als een slotenmaker Den Haag zich wil aansluiten bij Nederlandse Sleutel- en Slotenspecialisten Gilde moeten ze bepaalde certificaten hebben. Ze moeten ook helder zijn over hun prijzen en zich houden aan de richtlijnen voor prijzen. Een lid mag dus niet even over de duizend euro rekenen voor het open maken van een slot. Voor ieder type dienstverlening hebben ze een richtlijn.

Een andere harde eis is dat alle leden slotenmakers moeten zijn. Het bedrijf dat zich wil aansluiten bij Nederlandse Sleutel- en Slotenspecialisten Gilde moet dus ook echt een slotenmaker bedrijf zijn. Tegenwoordig zijn er namelijk veel bedrijven dat misbruik maken van de slotenmaker naam, maar ze zijn niet eens echt slotenmakers. In de ledengids kun je daarom alle leden vinden en zo controleren of je met een echte slotenmaker te maken hebt.

https://www.slotenmaker-den-haag.com/

Als je buitengesloten bent kijk dus altijd op de website van Nederlandse Sleutel- en Slotenspecialisten Gilde welke slotenmaker Den Haag bedrijven er allemaal aangesloten zijn. Bel daarna een van deze slotenmakers en niet zomaar een willekeurig bedrijf dat misbruik kan maken van de situatie.

https://www.nssg.nl/