Het ondernemers verbond
Image default
Dienstverlening

Snel grote bestanden versturen

Indien u te maken heeft met het versturen van grote bestanden, dan is het wel bekend dat er aardig wat tijd overheen kan gaan voor het bestand bij de andere persoon is. Daarnaast kan het ook zijn dat u te maken heeft met manieren van overdragen van grote bestanden die wat omslachtig kunnen zijn. Denkt u hierbij bijvoorbeeld aan het grote bestanden versturen door middel van een USB-stick. U dient er eerst voor te zorgen dat uw grote bestanden op de stick worden gezet. Hier gaat al aardig wat tijd overheen. 

Vervolgens dient u deze stick aan de andere persoon te overhandigen die het bestand vervolgens weer dient te openen of over dient te zetten op een eigen pc. Vooral bij deze laatste optie gaat er wat tijd overheen. Het makkelijkste zou zijn als u het grote bestanden versturen doet via websites zoals secudoc.nl.

 

Een snelle overdracht van grote bestanden

Als u besluit uw bestanden te versturen via een website zoals deze, is het alleen maar belang dat u een account aanmaakt. Dit account is op een goede manier beveiligd. Door middel van een snelle uploadsnelheid zorgt u ervoor dat het bestand in een rap tempo via de website wordt ingeladen en vervolgens wordt overgezet naar de ontvanger. Zo heeft u niet meer te maken met omslachtige manieren om uw bestanden naar een ander te krijgen en ervaart u als verzender als de andere persoon als ontvanger de gemakken van het uploaden en downloaden van bestanden. 

Doordat u te maken heeft met een snelle upload snelheid en de ontvanger te maken heeft met een snelle manier van downloaden, is het ook gewoon mogelijk om meerdere bestanden tegelijkertijd te versturen. De bestanden worden opgeslagen op uw eigen account dat voldoet aan de laatste regels die zijn gesteld in de AVG-wetgeving. Hierdoor kunt u er ook op vertrouwen dat uw bestanden niet bij derden terecht kunnen komen waar u deze bestanden niet naar toe had willen sturen. Door deze unieke manier van grote bestanden versturen, werkt u veel efficiënter en op een veel veiligere manier dan voorheen.