Het ondernemers verbond
Image default
Auto's en Motoren

Rijbewijs halen? Met 123-theorie kan je in 1 dag je theorie halen!

Ben jij bijna 18 jaar en sta je te popelen om te beginnen aan autorijlessen? Krijg je de lessen van je ouders voor de 18e verjaardag of heb je door je bijbaantje flink gespaard om de autorijlessen te kunnen betalen? Heerlijk, nog even en je bent de trotse eigenaar van een rijbewijs!

Om het rijbewijs te kunnen halen moet je niet alleen aan een examinator van het CBR je rijkunsten laten zien. Je moet ook laten zien dat je theoretische kennis in huis hebt. Deze kennis wordt getoetst aan de hand van een theorie examen. Het theorie examen wordt afgenomen bij het CBR. Het is verplicht om eerst het theorie examen met succes te maken, zonder het behaalde theorie certificaat mag je namelijk nog niet je rijkunsten laten zien, oftewel nog niet afrijden tijdens het praktijkexamen.

Nou is die theorie voor veel mensen toch wel een dingetje. Het wordt als saai, moeilijk en veel beschreven. Dat klopt als je zelf aan de slag gaat met het aanleren van de theorie. Het is dan ook veel handiger om de auto theoriecursus van 123-theorie te komen volgen. Waar je met zelf de theorie aanleren toch al gauw dagenlang of zelfs wekenlang bezig bent, steeds weer aangeleerde theorie bent vergeten of bepaalde theorie gewoon niet in je hoofd gestampt krijgt, ben je door onze steengoede theoriecursus binnen 1 dag klaar. Ja, je leest het echt goed. 1 dag. Maar als je in je eentje dagen tot weken nodig hebt voor het aanleren, hoe kunnen jullie dat dan binnen 1 dag voor elkaar krijgen? Dat is een vraag die vaak aan ons gesteld wordt, logisch ook. Wij werken met de beste docenten die jou op een geniale manier de theorie uitleggen, wij leren je niets teveel maar natuurlijk ook zeker niets te weinig, wij hebben slimme ezelsbruggetjes en tips voor jou paraat, wij laten jou oefenen met examens die exact lijken op de CBR examens en we herhalen die theorie waarvan wij weten dat die als lastig wordt ervaren.

Cursus volgen en direct slagen

Kom jij binnenkort ook meedoen aan onze theoriecursus Rotterdam, theoriecursus Amsterdam, theoriecursus Zwolle, theoriecursus Maastricht of op één van de vele andere locaties? Goede keuze, want ook jij zal zeker weten binnen 1 dag slagen!

https://www.123-theorie.nl/