Het ondernemers verbond
Image default
Aanbiedingen

Verschillende maaltijden met bananen

Verschillende maaltijden met bananen

Een van de vele fruitsoorten in Nederland zijn de bananen. De bananen zijn verkrijgbaar in vrijwel iedere supermarkt, bij de groente- en fruitboer en ook op de markt in het dorp. De banaan is een heerlijk fruitsoort om te eten tussendoor. Wist jij dat de bananen ook groeien aan de bananenplant. De bananenplanten zijn onder andere verkrijgbaar bij MyPalmShop. Na een periode van ongeveer drie jaar groeien jouw eigen bananen aan de boom, hoe gaaf is dat? Wacht dus niet te lang met het kopen van de bananenboom, want voordat jij de bananen kunt gaan gebruiken duurt een tijdje. De bananen kunnen worden verwerkt in verschillende maaltijden. Wij vertellen jou graag in welke maaltijden of gerechtjes de bananen verwerkt kunnen worden. Lees snel verder en ontdek de lekkernijen. 

 

Bananenpannenkoekjes 

Iedereen is wel bekend met de standaard pannenkoeken. De pannenkoeken zijn heerlijk voor de verschillende maaltijden over de dag heen. Wil jij de dag beginnen met pannenkoeken? Start dan met een stevig ontbijt van bananenpannenkoekjes. Voor het maken van de bananenpannenkoekjes ben je maar weinig ingrediënten nodig: 2 rijpe bananen (van jouw eigen bananenboom), 2 eieren (van jouw eigen kippen) en een beetje kaneel. Door de ingrediënten te verkrijgen van je eigen boom en kippen, sta je goed stil bij het milieu. Eet jij binnenkort een keer bananenpannenkoekjes als ontbijt? 

 

Bananensplit 

Iedereen kent het klassieke dessert: bananensplit. Het dessert met roomijs en heerlijke chocoladesaus. Dit dessert is alleen niet gezond, maar we kunnen het natuurlijk wel gezond maken. Je kunt het ijs vervangen door magere kwark. Door er honing aan toe te voegen creëer je een heerlijke smaak. Door middel van de kwark, honing en bananen creëer jij gemakkelijk een gezond bananensplit ontbijtje. Een klein beetje pure chocolade richt geen schade aan, dus de pure chocoladesaus kan je heerlijk over de banaan verspreiden. Loop het water jou ook al in de mond? 

 

Chocolademilkshake 

We houden het bij de gezondere gerechten. Nu denk jij wellicht dat een chocolademilkshake niet gezond kan zijn, maar het tegendeel is waar. Hoe maak jij jouw chocolademilkshake gezond? Eenvoudig: door een heerlijke banaan toe te voegen aan de milkshake. De milkshake bestaat uiteindelijk uit cacaopoeder, avocado, kokos en banaan. Alle ingrediënten klaar? Shaken maar! 

 

https://www.mypalmshop.nl/