Het ondernemers verbond
Image default
Auto's en Motoren

Met de Mercedes automatten maak je jouw auto weer als nieuw

Heb jij ook een Mercedes en wil je deze een extra luxe uitstraling geven of is deze al een tijdje in je bezit en wil je hem weer even een nieuwe uitstraling geven? Met de Mercedes automatten doe je dat tegen een scherpe prijs. De Mercedes automatten zijn gemaakt van velours en geven daarom een mooie en luxe uitstraling aan je auto. Voor ieder type zijn de Mercedes automatten helemaal op maat gemaakt, waardoor je deze direct in je auto kunt plaatsen waanneer je deze hebt besteld Ze zullen helemaal perfect op de plaats passen, waardoor je niet ziet dat het niet de originele matten zijn die bij de auto zijn geleverd. De matten gebruik je ontzettend vaak en op een gegeven moment zijn deze niet meer zo mooi. Door deze te vervangen kan je weer een mooie auto creëren. 

Voorraad

De voorraad van de Mercedes automatten is altijd 100% en daarnaast is de pasvorm van de matten ook 100% gegarandeerd waardoor je er zeker van bent dat deze precies passen in je auto. De rubberen matten kan je ook bestellen voor een wat stoerdere uitstraling en deze hebben ook meer praktische voordelen. Beide Mercedes automatten hebben hun eigen voordelen en zorgen voor een verbetering van je wagen. Ze hebben allemaal een eigen en zeer praktisch bevestigingssysteem waardoor je de Mercedes automatten binnen een klik in je auto hebt bevestigd.

Langer mee doen

De Mercedes automatten zijn gemaakt van speciaal materiaal waardoor je hier geen vocht op zult vinden. Dit blijft namelijk op het oppervlak liggen waardoor het er niet in trekt. Je kunt zo de mat makkelijk afnemen en zo gaan de matten ook een langere tijd mee. Net als water kan er ook geen vuil in de mat trekken. Wil je dus een lange tijd met de Mercedes automatten zijn dit daar heel geschikte voor.