Het ondernemers verbond
Image default
Auto's en Motoren

Wat kan ik verwachten?

Als je goede rijles in Bennebroek neemt dan leer je pas echt goed rijden. De eerste les is altijd gratis. In deze les kan je even kijken of er een klik is met je instructeur, dat is belangrijk aangezien je de komende weken aardig wat tijd met hem door gaat brengen. Ook kan je voelen of je de auto waar je in zit fijn vindt en je leert tijdens de eerste les ook al meteen dingen. Zo weet je meteen of je er klaar voor bent en je instructeur heeft ook meteen een beeld van je. Aan het einde van de eerste rijles in Bennebroek kan hij inschatten hoeveel lessen je nodig gaat hebben.

Goede inschatting

Hierdoor weet jij welk pakket je kan kopen, lessen kopen in een pakket is namelijk een stuk voordeliger dan losse lessen kopen. Als later blijkt dat je te een te laag pakket hebt gekozen en je nog wat wil lessen voor je examen, krijg je de mogelijkheid om losse lessen te kopen. In zo’n situatie is het wel slim om dat te doen zodat je extra zeker bent dat je gaat slagen. Natuurlijk is het ook niet erg om een keer te zakken. Rijden met een examinator ernaast is erg spannend voor iedereen. Een rijles in Bennebroek daarentegen niet.

Opbouwen is handig

Tijdens de rijles in Bennebroek wordt je eerst opgehaald. Je eerste taak is vaak om iemand thuis te brengen. Dat gaat om degene die nog in de auto zit. Op die manier laten ze alle leerlingen slim achter elkaar doorlopen en wordt de tijd goed benut. Nadat je iemand thuis hebt gebracht vertelt je instructeur waar je heen mag rijden. Zo rij je in het begin op rustige wegen waar niet zoveel mis kan gaan. Na een aantal rijlessen in Bennebroek ben je klaar om de snelweg op te gaan, hier komt wel wat meer bij kijken vanwege de drukte.