Het ondernemers verbond
Image default
Woningen

Huur een levensloopbestendige woning in Groningen waar de zorg binnen handbereik is

Heeft u gezien welke levensloopbestendige woning De Leyhoeve voor u heeft in Groningen? Dit woonlandschap heeft nieuwe en innovatieve woningen voor 55-plussers. Het zorgcomplex is zo ingedeeld dat u zelfstandig kunt blijven woningen. Echter op het moment dat u zorg nodig heeft, is deze binnen handbereik.

Drie opties voor een levensloopbestendige woning in Groningen

Een levensloopbestendige woning in Groningen is verkrijgbaar in drie soorten woningen. U kunt kiezen voor een penthouse, hoekwoning of tussenwoning met een oppervlakte van 65 tot 190 m2. Alle woningen zijn voorzien van een handige berging en toegang tot de overdekte parkeergarage. Het doel van dit woonlandschap is het creëren van duurzame en aardbevingsbestendige woningen, waar u met veel plezier kunt wonen. Op deze manier kunt u met een gerust hart oud worden in een woning waar alles onder één dak te vinden is. Het zorgcomplex is uitgerust met verschillende faciliteiten waar u kunt eten en drinken met familie, maar ook naar de kapper, dokter of fysiotherapeut kunt gaan. Als kers op de taart beschikt het complex ook nog eens over een boodschappenservice, die uw boodschappen aan uw deur komen brengen. De Leyhoeve begrijpt dat u geïnteresseerd bent in het leven op een zorgcomplex. Hierdoor organiseren zij regelmatig een rondleiding. Tijdens deze rondleiding wordt u meer geïnformeerd over het zorgcomplex en de faciliteiten die er zijn. Daarnaast kunt u ook uw vragen stellen als u deze heeft. Op hun website vindt u een uitgebreide brochure waarin een aantal sfeerimpressies staan van de woningen en hoe ze er van binnen uitzien. Ook vindt u daar meer praktische informatie over het huurproces.

Huur een woning op dit zorgcomplex

Word met een gerust hart oud in een levensloopbestendige woning op het zorgcomplex in Groningen. De Leyhoeve kijkt uit naar het ontvangen van nieuwe bewoners. Profiteer van de faciliteiten en ontmoet nieuwe mensen van uw leeftijd om gezellige dingen mee te doen. Het is allemaal mogelijk in dit zorgcomplex.

https://www.leyhoeve.nl/