Het ondernemers verbond
Image default
Bedrijven

Op zoek naar een kantoorruimte in Arnhem?

Ben je een startende ondernemer of een groeiend mkb bedrijf en wil je graag een kantoor in Arnhem huren? In deze blog geven we je tips voor het vinden van de beste kantoorruimtes in Arnhem. Arnhem is namelijk een centraal punt tussen de Randstad en het Ruhrgebied in Duitsland en is bovendien een belangrijk knooppunt in het oosten van ons land voor verkeer via zowel water, spoor en de snelweg. Lees verder voor meer informatie!

Groene economische stad 

Arnhem is gelegen aan de rand van de Veluwe en is voorzien van vele parken, niet voor niets staat deze stad op nummer zeven van de groenste steden van ons land. Daarnaast staat Arnhem bekend om de ontwikkeling in energie en technologie.  Arnhem is een uitstekende stad om een kantoorruimte te huren, want vooral de goede bereikbaarheid en de verbinding met andere landen. met zowel de auto als het openbaar vervoer maken deze stad erg aantrekkelijk voor het huren van een kantoorruimte. Dit zijn pluspunten die veel andere steden niet of minder goed kunnen bieden.

Centrum, Noord of Zuid

Hoewel Arnhem Centrum het kleinste stadsdeel is, is dit wel het stadsdeel met de meeste voorzieningen. Het grootste winkelgebied en het centraal station zijn hier gelegen. Naast veel winkelruimte zijn er ook zeker veel kantoorruimte in Arnhem Centrum te vinden. Groot voordeel van het vestigen van je bedrijf in het centrum is dat deze ruimtes erg goed bereikbaar zijn, zowel met de auto als met het openbaar vervoer. Boven de Nederrijn ligt Arnhem Noord. In dit gedeelte van de stad wonen zo’n  70.000 inwoners. In Arnhem Noord zijn veel Hogescholen te vinden en onder andere het Rijnstate  Ziekenhuis. Bedrijfsruimte zijn in dit stadsdeel voornamelijk gevestigd op Ijsseloord en de Westervoortsedijk. Aan de zuidkant van de Nederrijn bevindt zich het stadsdeel Arnhem Zuid. In dit bevinden zich veel van de bekende gebouwen van de stad Arnhem zoals het Gelredome, de Rijnhal en winkelcentrum Kronenburg. Arnhem Zuid is ongeveer 25 vierkante kilometer groot en telt zo’n 75.000 inwoners. Op zoek naar een kantoorruimte in dit stadsdeel? In de Gelderse Poort en bedrijventerrein de Overmaat zijn de meeste bedrijfsruimtes te vinden.

Ga voor industrieel

Wil je liever je bedrijf vestigen buiten het centrum? Dan zijn er ook een aantal bedrijventerreinen in Arnhem te vinden. Grote bedrijventerreinen van de stad zijn Westervoortsedijk en bedrijventerrein IJsseloord. Westervoortsedijk ligt in het oosten van de stad in Arnhem Noord. Dit terrein is maar liefst 68 hectare en is prima te bereiken en ligt aan de Nederrijn. Op zoek naar een kwalitatief hoogwaardig businesspark? Dan is Ijsseloord het perfecte bedrijfsterrein! Dit terrein heeft een uniek positie ten opzichte van het Knooppunt Arnhem Nijmegen en is een bedrijfsterrein waar veel grotere regionale bedrijven gevestigd zijn. 

Het ideale kantoorpand

In Arnhem is volop keuze wat betreft kantoorruimte beschikbaar, welke uitstraling of grootte je ook wenst. In Arnhem zal je ongetwijfeld dé kantoorruimte vinden die perfect aansluit op de behoeftes van jouw bedrijf!