Het ondernemers verbond
Image default
Dienstverlening

Glazenwasser Zoetermeer gezocht

Ik ben op zoek naar een glazenwasser in de omgeving van Zoetermeer. Ik heb namelijk een klein eigen bedrijfje en we hebben een pandje gehuurd wat vooral uit glas bestaat en het staat al even leeg dus de glazen ramen moeten nodig gewassen worden. Ik vind het belangrijk dat we een professionele en goed uitstraling hebben en dat kan niet als de ruiten erg vies zijn. Het is voor mij wel spannend aangezien dit mijn eerste eigen bedrijfje is. Ik heb namelijk iets heel ergs handigs bedacht en dat ga ik nu verkopen. Ik ga zelf oplaadbare fietslichten verkopen zodat je nooit meer fietst zonder licht. Het is zeg maar de dynamo alleen dan hoef je er niet meer harder voor te fietsen. De batterij laadt zichzelf op door de windkracht die je krijgt bij het fietsen. Door een klein propellertje laadt hij zichzelf dan op en kun je bijna niet meer zonder licht fietsen. Dit is zeker belangrijk voor de verkeersveiligheid en het scheelt je ook weer wat boetes en het is dus goed voor de portemonnee.

 

Soc-facilitair

Ik begon dus te zoeken naar een glazenwasser Zoetermeer. Ik had een aantal bedrijven gevonden maar daar had ik niet echt een betrouwbaar gevoel bij. Toen kwam ik uit bij een bedrijf genaamd soc-facilitair. Dit was een schoonmaakbedrijf en deed dus ook aan glazen wassen. Ik besloot contact op te nemen met dit bedrijf en maakte een afspraak voor volgende week.

 

“Wasdag”

Vandaag ging mijn pand gewassen worden en ik was echt heel erg benieuwd naar het eindresultaat. Ze kwamen precies op tijd aan en daar hou ik wel van. Vervolgens gingen ze aan de slag en nog geen 2 uur later waren ze weer klaar. Het zag er weer helemaal schoon uit erg fijn. Als je op zoek bent naar een glazenwasser Zoetermeer ga dan naar Soc-facilitair.

 

Bezoek de website voor meer informatie :