Het ondernemers verbond
Image default
Tweewielers

Een officiële dealer van dé Urban Arrow bakfiets

Wanneer u een Urban Arrow wilt kopen, doet u dit het best bij een betrouwbare specialist. Zo’n specialist op het gebied van bakfietsen én een officiële dealer van de Urban Arrow bakfiets is Fietskar.nl. Ze hebben een winkel in Hilversum, maar zijn u ook via de webshop graag van dienst. Hier bestelt u met gemak een nieuwe bakfiets voor de laagste prijs. Ze bieden namelijk de laagsteprijsgarantie op al hun producten. Ziet u de bakfiets die u graag wilt ergens anders toch goedkoper? Dan helpen zij u graag verder door met een oplossing te komen.

Diverse modellen en uitstekende service

U profiteert van diverse voordelen. Zo wordt de bakfiets, als u online bestelt, rijklaar bij u afgeleverd zonder bijkomende kosten. Verder werkt dit bedrijf graag met oplossingen op maat, daarom stellen ze de fiets ter plekke voor u af en voorzien ze u graag van de nodige tips en adviezen. En heeft u onverhoopt problemen met uw Urban Arrow bakfiets? De medewerkers van Fietskar.nl lossen deze snel en vakkundig voor u op. Zo repareren ze indien nodig zelfs aan huis binnen een korte tijd. Soms is het niet mogelijk om de bakfiets ter plekke te repareren. Als dat het geval is, nemen ze uw bakfiets tijdelijk mee en brengen ze hem zo spoedig mogelijk weer bij u terug. Zo zit u dus nooit lang zonder bakfiets.

Betaal uw bakfiets maandelijks af

Wanneer u graag een Urban Arrow bakfiets wilt kopen, is dit natuurlijk een investering. Wilt u graag de bakfiets naar keuze kopen, maar wilt u niet direct het complete bedrag betalen? Dan is het mogelijk om maandelijks een bedrag te betalen en uw investering te spreiden over verschillende maanden. Dit kan al vanaf € 100,- per maand! Vraag de medewerkers van dit bedrijf om de voorwaarden en meer informatie indien gewenst. De contactgegevens vindt u op de website.

https://www.fietskar.nl/