Het ondernemers verbond
Image default
Tweewielers

Vind de perfecte fiets bij deze fietsenwinkel nabij Nijmegen

Is uw huidige fiets aan vervanging toe? Bekijk dan eens het aanbod van Mari van Rens Tweewielerspecialist in Wijchen. Deze fietsenwinkel in de buurt van Nijmegen heeft een ruim aanbod aan mooie tweewielers. Wat voor soort fiets u ook zoekt, u vindt het in deze winkel. Wilt u bijvoorbeeld een reguliere stadsfiets om kleine rondes op te maken? Of legt u vaak lange afstanden af op uw fiets en zoekt u daarom een goede E-bike? Bij deze specialist vindt u het allemaal! Daarnaast bieden ze ook kinderfietsen, bakfietsen en diverse toebehoren (zoals fietsendragers) aan.

Fietsen van de mooiste merken

Mari van Rens Tweewielerspecialist in Wijchen is al ruim 25 jaar dé specialist in fietsen. Ze bieden een uitgebreid aanbod aan fietsen aan van diverse A-merken. Denk hierbij aan Batavus, Gazelle, Cannondale, Cortina en RIH. Deze fietsenwinkel in de buurt van Nijmegen hecht veel waarde aan goede kwaliteit fietsen die tegen scherpe prijzen de deur uitgaan. U profiteert bij hen dan ook van een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Naast de mooie fietsen die bij hen in de winkel te vinden zijn, bieden ze ook diverse accessoires en toebehoren aan. Heeft u bijvoorbeeld een helm, fietstassen, sloten of regenkleding nodig? Ook dan zit u hier helemaal goed! Zelfs voor aanvullende services kunt u bij deze fietsenwinkel terecht. Hierbij moet u denken aan het testen van de accu van uw elektrische fiets, het bijstellen van sleutels, het afsluiten van een (brom)fietsverzekering of het onderhouden of repareren van uw fiets. Dit doen ze in hun uitgebreide werkplaats.

Bekijk het aanbod aan fietsen in de winkel

Bent u ook benieuwd geworden naar het aanbod van deze fietsenwinkel nabij Nijmegen? Ga dan snel eens langs en bekijk hun fietsen. Heeft u vooraf vragen over een specifieke fiets of een van de merken die ze aanbieden? Neem dan contact op met Mari van Rens Tweewielerspecialist. Zij helpen u graag verder.

https://marivanrens.nl/