Het ondernemers verbond
Image default
Tweewielers

Snel uw fiets laten repareren bij een ervaren fietsenmaker in Tilburg

Nederland staat bekend als fietsland. Mensen verplaatsen zich graag met behulp van dit vervoersmiddel. Zeker in steden is het ideaal om een stuk te fietsen. Alleen wil het nog wel eens gebeuren dat een fiets kapotgaat. Hierbij denkt u bijvoorbeeld aan een lekke band, niet-werkende remmen of kapotte verlichting. Dat is uiteraard erg vervelend, zeker als uw fiets onderweg kapotgaat. Woont u in de omgeving van Tilburg en bent u op zoek naar een fietsenmaker? Dan kunt u bij Kuysters Tweewielers terecht. Deze fietsspeciaalzaak is al sinds 1933 gevestigd in Tilburg en bij hen werken ervaren fietsenmakers die uw stalen ros op vakkundige wijze repareren. Dankzij hun jarenlange ervaring beschikken zij over uitgebreide kennis van fietsen en is een fietsreparatie gesneden koek voor hen.

Een moderne werkplaats met geavanceerde apparatuur

De vakmensen van Kuysters Tweewielers zijn erg handig met fietsen. Zij sporen mankementen binnen een mum van tijd op en starten direct met het repareren ervan. Hiervoor maken zij gebruik van geavanceerde apparatuur in hun moderne werkplaats. Deze fietsenmaker in Tilburg start vaak dezelfde dag al aan een reparatie. Wanneer u uw fiets vandaag nog bij hen aflevert, is de kans dan ook groot dat u deze dezelfde dag alweer mee naar huis kunt nemen. Duurt de reparatie langer? Dan krijgt u van deze specialist een leenfiets mee, zodat u uzelf kunt blijven verplaatsen. Dat is nog eens service op maat!

Bezoek dit familiebedrijf

Naast het feit dat deze fietsspecialist vakkundige reparaties aan fietsen uitvoert, kunt u ook bij Kuysters Tweewielers terecht voor een ruim aanbod aan fietsen. Wilt u een nieuwe fiets kopen? Dan heeft u bij hen de keuze uit diverse nieuwe én tweedehands modellen. Zowel voor kinderen als volwassenen is er keuze genoeg. Breng daarom een bezoek aan dit familiebedrijf in Tilburg en profiteer van hun diensten als fietsenmaker en -handelaar. Indien u met vragen zit, stelt u deze eenvoudig via de contactgegevens op hun website.

https://kuysterstweewielers.nl/