Het ondernemers verbond
Image default
Tweewielers

Dé fietsenwinkel in de omgeving van Schagen

Fietsenwinkel Fietsen van Graas in ’t Zand is dé fietsenwinkel in de omgeving van Schagen. Eigenaar Frank van Graas heeft een breed aanbod aan  diverse soorten fietsen in zijn fietsenwinkel. De medewerkers van deze fietsenwinkel nabij Schagen verwelkomen u graag. Zij helpen u bij het zoeken naar de juiste fiets voor u. Er zijn namelijk veel factoren die mee bepalen welke fiets het meest geschikt voor u is. Daarnaast heeft u zelf ook een aantal verwachtingen. Hierdoor kan het nog best lastig zijn om een goede keuze te maken. Gelukkig staan Frank van Graas en zijn medewerkers klaar om u te helpen!

Een fietsenwinkel nabij Schagen met een ruim aanbod aan fietsen

De fietsenwinkel van Frank van Graas in ’t Zand, nabij Schagen, heeft een ruim aanbod aan diverse soorten fietsen. In deze fietsenwinkel krijgt u een goed beeld van alle fietsen die er op de markt zijn. Zo hebben ze bij deze fietsenspecialist een uitgebreid aanbod van elektrische fietsen. Van zeer betaalbare modellen tot aan meer luxe uitgevoerde modellen. Maar ook een reguliere fiets of een loopfiets voor de allerkleinsten vindt u bij de fietsenwinkel van Frank van Graas. Bij deze fietsenspecialist is er een fiets voor iedereen! Daarnaast bieden ze ook occasion fietsen aan; dit zijn tweedehands fietsen voor een betaalbare prijs. Deze occasions zijn gegarandeerd van goede kwaliteit en worden dan ook geleverd met een BOVAG-garantie van drie maanden.

Kom langs bij deze fietsenspecialist voor uw nieuwe fiets

Bent u toe aan een nieuwe fiets? Kom dan langs bij dé fietsenwinkel in de omgeving van Schagen. Of u nu een goedkope tweedehands fiets wenst of een van de luxe e-bike modellen; bij fietsenwinkel Fietsen van Graas hebben ze de perfect fiets voor u! Frank van Graas en zijn medewerkers gaan graag met u op zoek naar de fiets die het beste bij uw wensen past. Maar heeft u een oude fiets die u wilt laten repareren? Ook dan kunt u hier terecht!

https://rijwielhandelvangraas.nl/