Het ondernemers verbond
Image default
Cadeau

Wil je iemand verrassen? Geef degene een mooi kerstpakket

Een groot kerstpakket is een mooi cadeau om aan je medewerkers of relaties te geven. Hiermee laat je zien dat je hun inzet van het afgelopen jaar waardeert. Het leuke is dat je een kerstpakket kan samenstellen op basis van jouw persoonlijke wensen. Doordat je de keuze hebt uit een groot assortiment aan artikelen, is er voor ieder wat wils. Er is een geschikt pakket voor elk budget en iedere smaak. Denk bijvoorbeeld aan een traditioneel etenswaren-pakket, waar heerlijke snacks inzitten die genuttigd kunnen worden tijdens de feestdagen. Uiteraard kun je variëren met de producten die je in het kerstpakket stopt. Kies bijvoorbeeld een thema en laat je inspireren.

Stel zelf jouw kerstpakket samen

Wil je een keer iets anders? Bestel dan een origineel kerstpakket voor jouw medewerkers. In de showrooms kun je volop inspiratie en ideeën opdoen hoe jij het beste zo’n kerstpakket samen kan stellen. Elk pakket vertelt weer een ander verhaal en elk product heeft weer een unieke boodschap. Door de uitgebreide en veelzijdige collectie heb je enorm veel mogelijkheden om van jouw geschenk iets prachtigs te maken. Jouw medewerkers en relaties zullen enorm verrast zijn door het persoonlijke pakket. De bijzondere verpakking en de mooie ontwerpen maken het helemaal af. Zo worden cadeaus geven nog leuker!

Kies een kerstpakket in het gewenste thema

Als je een kerstpakket wilt samenstellen, heb je de keuze uit een aantal categorieën, waaronder: goede doelen, lifestyle, gezelligheid en traditioneel. Wil je je aan een bepaald thema houden? Ook dat kan. Dit zijn mooie en aansprekende thema’s met ieder een eigen betekenis. Met dit thema kun je inspelen op het afgelopen jaar of het jaar dat weer gaat komen. Bedank jouw medewerkers en relaties met iets tastbaars, zoals een prachtig kerstpakket. Het is dé manier om dichterbij elkaar te komen en samen vooruit te kijken naar een nieuw jaar, vol kansen en mogelijkheden.