Het ondernemers verbond
Image default
Bedrijven

Van deze aardappelchips loopt het water jou echt in de mond

Eet jij regelmatig chips als je thuis op de bank zit? Of wil je graag de lekkerste chips in huis halen voor bij de borrel? In dat geval doe je er goed aan om aardappelchips te kopen. Deze chips is een genot voor iedere chipsliefhebber. Het is een knapperige variant waar je de authentieke smaak bij proeft. Wanneer je overheerlijke aardappelchips wilt eten, kies je voor een van de varianten van Boerderij Chips. Dit is chips afkomstig van professionele aardappeltelers die samen hun eigen chips produceren. Hun chips is altijd vers, bovendien produceren zij alles op duurzame wijze. Een keuze voor deze chips is dus ook een keuze voor het milieu!

Chips bereid in pure zonnebloemolie

Om tot een optimale smaaksensatie te komen, wordt de aardappelchips van Boerderij Chips gesneden van de allerbeste aardappels en vervolgens in pure zonnebloemolie gebakken. Op die manier zorgen de professionele telers ervoor dat de authentieke aardappelsmaak behouden blijft. Hierbij voegen zij uiteraard wel de nodige ingrediënten toe om een lekker bite te creëren, zoals zeezout en diverse kruiden. Je kunt genieten van verse pure aardappelchips, maar ook van andere smaken als paprika of zeezout. Zelfs gluten- en lactosevrije chips wordt bereid door deze specialist! Kortom, er is voor iedereen keuze genoeg als het om verse aardappelchips gaat.

Bezoek de supermarkt in de buurt

Loopt het water je al in de mond en wil je graag direct lekkere aardappelchips in huis halen? Dan heb je geluk: de chips van Boerderij Chips is verkrijgbaar bij supermarkten in het hele land! Er is dus altijd wel een verkooppunt in de buurt waar jij die overheerlijke chips kunt aanschaffen. Heb je geen idee waar je precies moet zijn? Maak dan gebruik van de store locator op de website van deze specialist en je ziet direct waar jij moet zijn voor jouw chips. Tevens vind je hier inspiratie voor verrassende recepten met chips, tips voor dipsaus en andere interessante opties voor optimaal genieten met chips.

https://boerderijchips.nl/