Het ondernemers verbond
Image default
Ict

ICT Bedrijven Ede

Er zijn steeds meer ICT Bedrijven Ede, er is dus meer en meer concurrentie in de ICT-branche. Reden genoeg om onderscheidend te moeten zijn, vandaar dat de focus bij Cloudbeheerder.it ligt op de cloud.

ICT Bedrijven Ede

Er zijn nog veel ICT Bedrijven Ede gefocust op de traditionele ICT, de ICT zoals systeembeheerders het beleven. Simpelweg programmeren en zorgen dat alles werkt, echter verandert de markt en wordt er meer van ze verwachten. Het systeemdenken verandert naar servicedenken, er wordt van systeembeheerders verwacht dat zij mee denken met de klanten. Toch hebben veel systeembeheerders hier nog moeite mee, vandaar dat Cloudbeheerder.it daar ook op inspeelt. Naast de focus op de cloud, is Cloudbeheerder.it wel in staat om de traditionele ICT van een bedrijf over te nemen en langzaam toe te werken naar een overgang naar de cloud.

Overstappen naar de Cloud

Veel ICT Bedrijven Ede zijn nog niet bezig met de cloud, echter wordt het wel tijd dat de Nederlandse samenleving meer bewust is van het feit dat zij de cloud als dagelijks gebruiken. Bestanden online opslaan is iets wat mensen als dagelijks doen, bijvoorbeeld via OneDrive en Dropbox, echter staan de meeste mensen daar niet echt bij stil. Vandaar dat veel bedrijven huiverig zijn wanneer ze de mogelijkheid wordt voorgeschoteld om over te stappen naar de cloud. Zij vergeten hierbij dat het overstappen naar de cloud komt met vele voordelen, zoals het sneller, gemakkelijker en vrijer werken.

Om bedrijven te helpen in hun overstap naar de cloud, neemt Cloudbeheerder.it eerst de traditionele ICT omgeving over van bedrijven. Vervolgens worden de medewerkers opgeleid om zelf te kunnen werken via de cloud, zodat ze uiteindelijk genoeg kennis daarvoor zullen hebben. Uit ervaring blijkt dat die kennis er bij de medewerkers vaak voor zorgt dat zij enthousiast worden over het werken via de cloud. Wanneer iedereen binnen het bedrijf er klaar voor is, wordt dan uiteindelijk de overstap gemaakt naar de cloud.

Bezoek de website voor meer informatie : http://www.cloudbeheerder.it/