Het ondernemers verbond
Image default
Ict

Hoger in Google? Kies onze SEO pakketten

Hoger in Google dankzij SEO

Als je nog steeds niet bekend bent met Google, dan ben je waarschijnlijk van een ander planeer 🙂 !

De grootste zoekmachine van de wereld is onmisbaar in ons dagelijks gebruik en leven. Denk maar eens na hoevaak je onbewust je het internet gebruikt en Google.nl intikt om iets te zoeken. Een product, een bedrijf, contactgegevens van een winkel, een reservering plaatsen bij een restaurant, een product online kopen, de route plannen naar je afspraak. Werkelijk alles kun je doen via Google. Des te belangrijker het daarom is dat je dus ook zichtbaar bent met je bedrijf. Maar hoe krijg je dat voor elkaar? Hier komt zoekmachine optimalisatie om de hoek kijken.

Wat is SEO precies?

SEO staat voor search engine optimalisation en betekent zoiets als zoekmachine optimalisatie. Kortweg betekent het dat je je website dusdanig optimaliseert dat het beter gevonden wordt in zoekmachines. Welke zoekmachines? Google.nl natuurlijk! In Nederland heeft Google een marktaandeel van ca. 97% en dat betekent dat Google marktleider is. Als bedrijf betekent dit dat je volledig moet focussen op de eisen en richtlijnen die Google stelt aan websites. Dit zijn bijvoorbeeld:

  • Een veilige https verbinding ( te herkennen aan het groene slotje )
  • Responsive webdesign met mobile first
  • Snelle laadtijden
  • Toegankelijk op elk apparaat
  • Makkelijk kunnen indexeren door Google

Met een technische SEO scan kun je precies zien of jouw website voldoet aan de eisen. Wil je graag een scan ontvangen? Dan kun je bij Crossmedia House een SEO scan aanvragen op onze website, of stuur een mail naar info@crossmediahouse.nl

Maar welke keywords zijn voor mij belangrijk?

Uiteraard is de basis ontzettend belangrijk. Een goed werkende, veilige en snelle website is belangrijk voor een goede SEO score. Maar hoe weet je nou waar jouw klanten op zoeken? Op welke zoektermen of vragen mensen zoeken in Google? Ook hiervoor is er een geweldige tool beschikbaar. De keywordplanner van Google is gratis te gebruiken door mensen met een Google account. Met deze tool kun je precies zien:

  • Hoe vaak er gezocht wordt op specifieke keywords
  • Trends in zoekgedrag
  • Zoekvolumes ophalen
  • Synoniemn vinden voor nieuwe zoektermen
  • Advertentie kosten als je een AdWords campagne wilt beginnen

Complete SEO pakketten

Op basis van deze informatie kun je de content van je website aanpassen, zodat de juiste termen voorkomen op belangrijke plekken van je website. Denk hierbij aan je titels, content, afbeeldingen, url en meta informatie. Met onze complete SEO pakketten voeren wij bij Crossmedia House al deze content optimalisaties uit op periodieke basis zodat jij er geen omkijken meer naar hebt. Interesse? Bel ons dan op 074-851 26 65.

Maak een afspraak met de SEO specialisten van Crossmedia House

Of je nu een goed SEO advies wilt hebben, of de gehele zoekmachine marketing uit handen wilt geven, je bent voor beide wensen bij Crossmedia House aan het juiste adres. Met bijna 10 jaar ervaring op het gebied van SEO, SEA en online adverteren werken onze marketeers aan geweldige projecten voor gerenomeerde opdrachtgevers. Ben jij klaar voor de crossmediale aanpak? Ontdek het zelf en maak een afspraak met ons team.

 

Bezoek de website voor meer informatie : https://www.crossmediahouse.nl/