Het ondernemers verbond
Image default
Ict

Ondernemen als crypto daytraders en CFD handel in Ethereum.

Als handelaar wil je begrijpen waardoor je verliest. De handelaar wedt feitelijk op of een financieel actief al dan niet in een bepaalde richting terechtkomt. Cryptocurrency CFD traders zouden tijd over het hoofd kunnen zien voor een element in hun handelen dat een zeer grote fout is, je hoeft niet altijd in te loggen op websites om de koers voor ethereum te bekijken. Je kunt ook websites bezoeken om er informatie over te lezen. Het bespaart je een hoop tijd omdat je niet hoeft in te loggen om de koers te bekijken

Als je gewoon van handel houdt en geniet, betekent dit niet dat je eraan verslaafd bent (je wilt natuurlijk gewoon winst maken, best logisch). Je kijkt bijvoorbeeld het meest waarschijnlijk naar de koersen wanneer je begint met handelen. Het maakt de handel veel makkelijker omdat je op deze manier geen 2factor authenticatie nodig hebt om de prijzen te bekijken, let wel op: bedrijven die handelen in CFD’s rekenen vaak een extra hoge koers. De prijzen die je dus zit op de website waar je met CFD’s handelt heeft niet altijd de echte koersprijs.

Natuurlijk is handelen in CFD net zoals in het echt altijd belangrijk om goed om te gaan met je geld (geldbeheer). Als je gaat handelen met emoties, kan dat fout aflopen. Handelen in CFD’s of cryptocurrencies zoals Ethereum of Bitcoin nemen dus risico’s met zich mee.

Trading is een investeringsmogelijkheid om je vermogen te verbeteren, dus in het geval dat je geen werk en inkomstenbron hebt kun je besluiten om je erin te gaan verdiepen om zo op een gegeven moment een echte daytrader te worden. Als u nog steeds overweegt om te gaan handelen in Ethereum of Ether houdt er dan goed rekening mee dat je begrijp wat je aan het doen bent. Je kunt goed profiteren van de koers, als je weet hoe je moet reageren op zogenaamde “pump and dumps” van grote spelers. De meest slechte beslissing die je kan maken is om je cryptocurrencies met verlies weer te verkopen, je moet eigelijk de cryptocurrency die je hebt “hodlen” zodat je met een stijging van de ethereum prijs kunt profiteren van de koers.

Wat de meeste handelaren je niet vertellen.

  • Je hebt niet veel geld nodig om te beginnen met het handelen in crypto’s of CFD’s.
  • Je kunt met een kleine storting van honderd euro al je eerste crypto’s kopen.
  • Het is een slimme zet om goed gebruik te maken van “buy low – sell high” orders, het is niet moeilijk als je denkt. Meestal is dit met een paar klikken op de muis al compleet. 

Handelaren hebben de mogelijkheid om zowel lopende als marktorders te openen door middel van een nieuwe buyorder. Je kunt verder verschillende betaalmethodes gebruiken, de meeste cryptocurrency exchanges accepteren ook betalingen in Altcoins. De technologie voor het handelen in CFD of cryptocurrency wordt dan ook steeds beter, zo is het mogelijk om succesvolle handelaren te kopieren – en zo eventueel mee te liften op de success die zij hebben.

Er zit een groot verschil tussen hobbytraders en daytraders, daytraders zitten werkelijk de gehele dag achter het dashboard van het handelsplatform om zo eventueel direct te kunnen handelen op de dalende of stijgende koersen.

Simpel gezegd, het stelt handelaren in staat de psychologie te begrijpen die de prijsbeweging heeft. De handelaar kan de stop-loss en take-profit-orders instellen, samen met het winstniveau voor elk van de posities. Handelaren kunnen spelen met verschillende soorten orders plaatsen zoals stop, volgstop, limiet en nog een aantal andere.

Bezoek de website voor meer informatie :