Het ondernemers verbond
Image default
Zakelijk

Het dragen van representatieve bedrijfskleding

Jouw team wordt gezien als zijnde het visitekaartje voor het bedrijf. Ongeacht of dat je een restaurant, hotel of café hebt zal je hierop letten. Hierdoor is het dragen van representatieve bedrijfskleding zeer belangrijk. Niet alleen zullen de gasten dan weten wie er werkzaam is. Ook oogt het een stuk professioneler! Maar waar kan je kleding vinden wat gezien mag worden? Je zoekt immers wel naar kwaliteit waar je een lange tijd van kunt profiteren.

 

Maak gebruik van een Kleding Management Systeem

In de wereld van ondernemen is het altijd mogelijk dat personeel weggaat of er juist nieuwe bijkomen. Hier wil jij natuurlijk ook snel kleding voor hebben zodat het gedragen kan worden. Neem maar eens een kijkje op de website van Zijlstraberoepskleding.nl. Via dit bedrijf is het namelijk mogelijk om gebruik te maken van de KMS. Hierin kan je binnen enkele minuten de gegevens invoeren van nieuw personeel of het verwijderen van oud personeel. Het systeem wordt geüpdatet en vervolgens zal het bedrijf ervoor zorgen dat jouw personeel nieuwe kleding krijgt.

 

Breng een bezoek aan de showroom

Is het voor jou de eerste keer dat je representatieve bedrijfskleding wenst aan te schaffen? Kies er dan voor om een bezoek te brengen aan de showroom! Hier krijg je direct een goede eerste indruk met het assortiment wat zij jou kunnen bieden. Garantie dat je goed geholpen wordt is er zeer zeker!