Het ondernemers verbond
Image default
Bedrijven

Agenda’s voor ondernemers

Als je een ondernemer bent dan is het belangrijk dat je altijd een goed overzicht hebt van alle afspraken die er gemaakt zijn. De meeste mensen zullen dan ook vaak gebruik maken van een agenda om dat te doen. Het is dan altijd wel aan te raden dat je dan een agenda neemt die het jaar gaat doorstaan, en als je op de goede plekken zoekt kan dit ook heel makkelijk geregeld worden. Op diezelfde plekken kan je dan ook vaak ander schrijfgerei oppakken zoals notitieboeken of schetsboeken. Dit artikel is dan ook voor iedereen die nog op zoek is naar een nieuwe agenda of ander schrijfgerei, want we gaan hier alles eventjes voor je op een rijtje zetten.

Zorg voor een agenda die het het hele jaar uithoudt

Je hebt natuurlijk een heleboel plekken waar je een agenda kan aanschaffen. Je kan bijvoorbeeld een Moleskine agenda online aanschaffen. Deze zijn van goede kwaliteit en je hebt een heleboel keuzes afhankelijk van wat je persoonlijke voorkeur is. Voor de meeste mensen is het dan natuurlijk een goed idee om voor een hardcover te gaan. Dan zorg je ervoor dat deze tegen zoveel mogelijk bestendig is. Ook is heb je meer dan genoeg keuzes uit kleuren en materiaal voor de cover, zoals kunststof of leer. Ga dus gewoon lekker voor je eigen stijl.

Een goed notitieboekje is ook nooit weg

Afhankelijk van het type notitieboek dat je wil heb je een heleboel keuzes uit het type papier, en je kan ook nog voor een mix van verschillende types kiezen als je dat graag hebt. Een van de interessantste opties die het bedrijf heeft qua mooie notitieboeken is ongetwijfeld de smart notebook die in het assortiment zit. Dit bestaat uit speciaal papier wat samenzit met een speciale pen. Samen kunnen deze ervoor zorgen dat alle notities die in het boek gemaakt worden ook direct daarna opgeslagen worden in de app. Je krijgt er gelijk ook meer dan genoeg inkt bij voor de pen. Dit is natuurlijk heel erg handig in het geval dat er wat met de notebook gebeurt. Je hebt dan altijd gewoon nog een digitale backup achter de hand waar alles nog netjes in staat opgeslagen. Een goede keuze voor een beetje extra zekerheid dus!

Ook schetsboeken zijn er voldoende

Een schetsboek online kopen kan een heel gedoe zijn als er niet de exacte specificaties aangeboden worden die je op het oog hebt. Daarom is het ook fijn dat je gewoon de keuze hebt uit meerdere types papier zoals blanco en ruitjes. Die laatste is heel erg handig voor mensen die voor het werk technische aantekeningen moeten maken. Zeker als het om een grote opdracht gaat kan het soms onmisbaar zijn om nog een backup van de designs achter de hand te hebben in digitale vorm. Er gaat soms natuurlijk wel eens wat mis! Ook de creatieve types hebben meer dan genoeg opties. Ook is er de optie om voor softcovers te gaan zodat het papier mooi conform wordt met de ondergrond waar je op werkt.