Het ondernemers verbond
Image default
Beauty en verzorging

Zie wat tandenbleken in Doetinchem voor uw uitstraling kan doen!

Als u ontevreden bent over de kleur van uw gebit, overweeg dan eens een behandeling tandenbleken in Doetinchem. U zult versteld staan over het uiteindelijke resultaat. De technieken zijn de laatste jaren aanzienlijk verbeterd, en totaal ongevaarlijk. De tandarts gebruikt een veilige en doeltreffende manier om uw gebit er weer stralend wit uit te laten zien. Het klinkt wat raar, tanden bleken in Doetinchem, toch zijn er al heel veel patienten u voorgegaan. En allemaal zijn ze bijzonder tevreden over de behandeling tandenbleken in Doetinchem. Natuurlijk is het niet de bedoeling dat u een bijna lichtgevend gebit krijgt a la de heer Joling, er wordt samen met de tandarts gekeken naar de meest geschikte kleur die bij de rest van uw gebit past. Een normaal gebit is niet spierwit, maar altijd een beetje gelig. U zult zien dat een behandeling tandenbleken in Doetinchem een prachtig resultaat voor u oplevert. U kunt weer vrijuit lachen zonder u te hoeven generen voor een gelig gebit met duidelijk aanwezige aanslag. Alles verdwijnt als sneeuw voor de zon.

Ook salons bieden de behandeling aan

Er zijn gespecialiseerde salons die de behandeling tandenbleken in Doetinchem ook aanbieden. Dat is een prima alternatief, ook zij werken volgens de regels en bereiken prachtige resultaten. Aan u de keuze. U moet wel een hele poos stil kunnen zitten in de behandelstoel en u krijgt een vrij grote plastic vorm in uw mond, zodat ze ongestoord de tanden in kunnen smeren met het bleekmiddel en er een lamp op kunnen plaatsen, prettig voelt zo’n vorm niet, maar het went snel en tenslotte is het maar tijdelijk.

Zodra de behandeling klaar is kan de vorm weer uitgenomen worden. Dan heeft u nog een wat aparte smaak in de mond, maar als u in de spiegel kijkt en het resultaat ziet bent u dat zo weer vergeten.