Het ondernemers verbond
Image default
Aanbiedingen

Zaalverhuur nabij Breda vindt u in Princeville

Een goede externe vergaderruimte vinden in Breda is niet altijd even eenvoudig. Vooral als u wilt vergaderen met een groot team of bijvoorbeeld met mensen wilt overleggen die uit het buitenland naar Breda komen voor werk, dan is het belangrijk dat u hier een goede ruimte voor reserveert. Vooral voor die laatste groep is het aantrekkelijk om de zaalverhuur in Breda te regelen bij hun slaapplek. Er zijn niet veel hotels in Breda die aan zaalverhuur doen, maar toevallig is Van der Valk Hotel Princeville er wel een. Met meer dan 24 verschillende soorten vergaderzalen en heerlijke slaapruimtes geniet zowel u als uw team van een heerlijk zakengesprek en komt niemand iets te kort! In deze zalen is het zelfs mogelijk om catering te laten komen en na het lange overleg ploffen jullie allemaal neer op het ultraluxe bed met de chique badkamers en de heerlijke hotelbar!

Voor elke gelegenheid een passende zaal

Van der Valk Hotel Princeville is een van de hotels in Breda met vele voordelen. Zoals alle Van der Valk hotels kunt u rekenen op een hotel met veel sterren en dus veel faciliteiten. Een van de faciliteiten is dus de zaalverhuur in Breda. U geeft aan met hoeveel man u komt en deze specialisten regelen een van de mooie zalen waaruit u veel inspiratie zult halen! Na de vergadering is er de mogelijkheid om gebruik te maken van het verwarmde zwembad om tot rust te komen, maar er zitten ook wellnessfaciliteiten bij én natuurlijk het heerlijke restaurant en de hotelbar waar u met uw collega’s kunt genieten van een heerlijk driegangendiner en de beste cocktails. Op deze manier wordt uw zakenuitje een stuk minder zakelijk en is het een ware verwennerij! Het hotel is redelijk centraal gelegen, want binnen tien minuten met het openbaar vervoer of de auto bent u in het centrum van Breda, waar uiteraard ook van alles te ondernemen valt. Wat wilt u nog meer als u naar hotels in Breda aan het zoeken bent?

Huur nu uw zaal af

Bekijk het aanbod zaalverhuur in Breda bij het Van der Valk Hotel Princeville en bel naar het hotel om te vragen welke zalen er beschikbaar zijn en wat ze voor u kunnen betekenen. U zult naar hartenlust geholpen worden en genieten van uw hele verblijf!