Het ondernemers verbond
Image default
Bedrijven

LED verlichting werkplaats: LDH weet er alles van

Led Design Holland behoort tot de betere led-specialisten van ons land. De firma onderscheidt zich in veelzijdigheid en professionaliteit. Er worden opdrachten uitgevoerd in verschillende branches. LDH geeft advies over LED verlichting werkplaats, LED verlichting bedrijfshal, LED verlichting shop, toonzaal et cetera. Aanvullend worden de armaturen tegen scherpe prijzen ingekocht en wordt de subsidieaanvraag in orde gemaakt. Op die subsidie, de Energie Investeringsaftrek (EIA) gaan we nader in. Op de Energielijst die de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland jaarlijks publiceert, staan veel duurzame en innovatieve energie-investeringen waarmee bedrijven voordeel kunnen halen. Die lijst wordt jaarlijks aangepast. Iedereen die dat wil kan een voorstel indienen voor de nieuwe, aankomende lijst. Met name voor ontwikkelaars van vernieuwende energietechnieken is de mogelijkheid ideeën voor te dragen interessant. Ze maken er dan ook veelvuldig gebruik van. De EIA maakt het mogelijk de fiscale winst te verlagen. 45,5% van de totale energie-investeringen kan afgetrokken worden van de winst.

Wilt u de subsidie aanvragen, maar bent u niet helemaal thuis in de wet- en regelgeving? Led Design Holland neemt het graag van u over. Aanvullend kunt u advies krijgen over ledlampen die voor uw bedrijf geschikt zijn. En heeft u geen tijd om die leds zelf in te kopen? Het LDH-team doet het voor u. Dankzij nauwe contacten met led-producenten en groothandelaren kunt u rekenen op bijzonder scherpe prijzen.

Led Design Holland is helemaal op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van led-licht. Neem nu lichtmanagementsystemen. Zo’n lichtontwerp is erop gericht alles uit ledlampen te halen om zo maximaal te besparen. Bij een lichtmanagementsysteem worden alle lampen in een bepaalde ruimte centraal aangestuurd. Het systeem bevat aanwezigheidsdetectie en daglichtsturing. Het komt er kortgezegd op neer dat geen één lamp te lang of te vaak brandt en dat er op ieder moment van de dag voldoende licht is. Sommige lampen zullen direct, zodra de werkdag begint, aan moeten. Andere exemplaren gaan pas aan als het aan het eind van de middag schemerig wordt. Op dagen dat er niet gewerkt wordt, brandt geen enkele lamp, tenzij u dat wilt in verband met de veiligheid.

https://www.leddesignholland.nl/