Het ondernemers verbond
Image default
Bedrijven

Xiaomi: Het beste merk uit China

Je zult misschien wel al eens van Xiaomi gehoord hebben, het is namelijk de laatste jaren een van de meest snelgroeiende bedrijven uit China geworden. Zo zie je ook dat Xiaomi echt een koploper is in de Chinese technologie markt en heeft Xiaomi het imago van Chinese producten helemaal omgetoverd. Vroeger had men namelijk vaak een slecht idee bij technologie uit China, het zou goedkoop zijn en vaak toch een beetje rommel. Lees wat je allemaal bij Xiaomi kunt kopen zodat je met hoogwaardige technologie thuis kunt zitten!

Robotstofzuiger

Xiaomi is het meest bekend in Europa als het gaat om hun robotstofzuigers. Deze robotstofzuigers zijn erg populair in de Verenigde Staten en Europa. De prijs ligt namelijk een stuk lager vergeleken andere robotstofzuigers. Ook is een Xiaomi robotstofzuiger vaak stiller en meer betrouwbaarder dan andere stofzuigers.

Telefoonhoesjes

Veel mensen weten dit niet, maar Xiaomi verkoopt ook veel telefoonhoesjes. Een Xiaomi hoesje is sterk, betrouwbaar en vaak niet zo door. Verder is een Xiaomi hoesje ook erg hip, je ziet namelijk dat steeds meer Europeanen dit merk ook inkopen. Verder heb je ook telefoons van Xiaomi, die dan perfect passen bij het hoesje wat je hebt gekocht.

Tv’s

Xiaomi Tv’s zijn de laatste jaren ook een grote competitie geworden voor merken zoals Samsung en Philips. Xiaomi biedt namelijk Tv’s aan voor een fractie van de prijs met dezelfde kwaliteit. Zo zie je ook dat veel Xiaomi Tv’s erg groot zijn en geweldig beeldkwaliteit hebben. Ook is het zo dat de ingebouwde boxen van Xiaomi Tv’s vaak een stuk beter zijn dan bij Samsung Tv’s. Je hoeft dus dan niet los een super dure box erbij te kopen. Een Samsung box kan wel tot driehonderd euro extra kosten.

https://www.telefoonhoesje.nl/Xiaomi-Redmi-Note-10-Pro-Hoesjes