Het ondernemers verbond
Image default
Bedrijven

Welke waterpijp moet ik kiezen?

Als je aan het denken bent aan het aanschaffen van een waterpijp, is het misschien handig om eerst te kijken naar het aanbod. Er bestaan namelijk heel veel soorten waterpijpen en het kan nog wel eens een lastige keuze zijn om te bepalen welke het beste past bij jou behoeftes. Want welke waterpijp is nou de beste waterpijp?

Soorten waterpijpen

Het is handig om alle soorten waterpijpen op een rijtje te zetten, zodat duidelijk wordt wat nou de verschillen zijn. Dit is hieronder ook gedaan:

Traditionele waterpijp

Dit is een waterpijp die komt uit landen zoals Egypte en Turkije, waterpijpen zijn hier de normaalste zaak van de wereld. Als je een waterpijp wilt zoals die vroeger werd gemaakt is dit een goede keuze, want de wijze waarop de waterpijp wordt gemaakt is nooit verandert.

Khalil Mamoon

Ook deze waterpijp komt uit Egypte, alleen deze is net wat duurder. Dat komt omdat deze waterpijp wordt gezien als de ster onder de waterpijpen. Doordat ze gemaakt worden van roestvrijstaal gaan ze ook heel erg lang mee.

Farida

Deze waterpijpen hebben nagenoeg eenzelfde ervaring als een Khalil Mamoon. Een groot verschil is echter wel de uitstraling van de waterpijp. Deze waterpijp ziet er namelijk wat luxer uit door alle gouden accenten waar deze waterpijp bekend om staat.

El Nefes

De El Nefes waterpijp staat bekend om de Ottomaanse stijl waarin het wordt gemaakt. Het geeft een doffe rookervaring en is wat zwaarder dan de Khalil Mamoon en Farida waterpijp.

Aladin

Dit is een waterpijp die er erg vrolijk uitziet en ideaal is voor een feestje. Dit komt namelijk, omdat deze waterpijp bestaat in veel verschillende kleuren. Dit geeft de waterpijp een vrolijke uitstraling. Een handig kenmerk die deze waterpijp daarnaast ook heeft is dat er vier slangen zijn aan de sluiten aan deze waterpijp. Zo kan er gebruikt van worden gemaakt door meerdere mensen.

Bezoek de website voor meer informatie : https://premium-hookahs.nl/