Het ondernemers verbond
Image default
Bedrijven

Trek de aandacht op uw bedrijfspand met neon verlichting

Bent u op zoek naar mogelijkheden om uw bedrijfspand meer op te laten vallen temidden van andere gebouwen? Heeft u wel eens gevelreclame overwogen? Maak kennis met Benelux Sign Systems! Wij zijn een bedrijf dat gespecialiseerd is op het gebied van gevel- en lichtreclame. Daartoe bieden wij diverse mogelijkheden, waaronder LED verlichting en neon verlichting op maat. Wij kunnen letters, hele zinnen en zelfs logo’s op maat produceren.

Neon verlichting is bijzonder sfeervol en een zeer geschikt vorm van verlichting om als gevelreclame te gebruiken. U trekt er gegarandeerd de aandacht van voorbij lopende consumenten mee. Neon verlichting werkt niet met een gloeidraad, maar op basis van gas. De lamp is gevuld met neon gas, die licht opwekt aan de hand van een gasontlading. Als de elektronen van het neon gas naar een hoger energieniveau getild worden, ontstaat bij de terugval van dat energieniveau licht. Dit zorgt voor een sfeervolle, authentieke verlichting.

Wilt u meer weten over neon verlichting en de mogelijkheden die wij bieden? Kijk dan eens rond op onze website of neem vrijblijvend contact op voor meer informatie!

Waarom kiezen voor neon verlichting?

Het bijzondere aan neon verlichting is de sfeer die het met zich meebrengt. Dat maakt de verlichting bij uitstek geschikt om te gebruiken voor gevelreclame. Neon verlichting kan zowel binnen als buiten gebruikt worden. De lampen zijn namelijk goed bestand tegen vocht en temperaturen en zullen dus niet snel slijten.

Bij Benelux Sign Systems bieden we eindeloze mogelijkheden voor op maat gemaakte gevelreclame met neon verlichting. Er zijn verschillende vormen en afmetingen mogelijk en u kunt ook kiezen uit een breed aanbod aan kleuren. Naast letters kunnen we ook logo’s maken, voor een uniek resultaat dat meteen de aandacht van de consument pakt.

Over Benelux Sign Systems

Benelux Sign Systems is een onderneming die circa 35 jaar geleden begon met de productie van gevelreclame en lichtreclame. Wij verzorgen de productie daarvan compleet zelf. Zo maken we een design, bewerken we de gebruikte materialen, blazen we zelf glas en kunnen we de gevelreclame bespuiten.

 

Ook staan wij voor u klaar om de montage en het onderhoud te verzorgen. Omdat wij alles in eigen beheer doen weten we hoe we efficiënt moeten werken. Niet voor niets staan wij bekend om onze snelle service.

Meer weten? Kijk gerust eens rond op onze website!

Voor meer informatie over neon verlichting of de mogelijkheden op het gebied van licht- en gevelreclame kunt u onze website bezoeken. Voor directe vragen of opmerkingen kunt u ook vrijblijvend contact opnemen. Wij staan u graag te woord. U kunt ons bellen op (040) 283 69 30 of een bericht sturen via het online contactformulier op onze website.

Bezoek de website voor meer informatie : https://www.beneluxsign.nl/