Het ondernemers verbond
Image default
Zakelijk

Taaltraining voor verbeteren communicatieve vaardigheden

Bent u op zoek naar een taaltraining voor uw werk? Dan betekent dit waarschijnlijk dat u niet alleen woorden en zinnen wilt leren. U wilt daarnaast ook bepaalde andere vaardigheden aanleren. Zo is het voor mensen met een leidinggevende functie prettig als er tijdens de taaltraining aandacht wordt besteed aan communicatie vaardigheden. Zo leert u niet alleen de taal, maar krijgt u ook meteen handvatten aangereikt om een vergadering in goede banen te leiden, of een overtuigende presentatie te verzorgen. Voor dit soort taaltrainingen kunt u terecht bij The Square Mile.

Taalkennis uitbreiden

The Square Mile heeft het Nederlands Debat Instituut als partner. Hierdoor zijn we in staat om onze taaltrainingen Engels en Nederlands uit te breiden met lessen in communicatieve vaardigheden. Het is logisch om deze cursussen te combineren, omdat beide ten slotte alles te maken hebben met taal en communicatie. Wij kunnen zo een taaltraining Nederlands of Engels op maat voor u maken, waardoor u     efficiënt uw taalkennis kunt verbreden.

Uw branche en functie

Een taaltraining bij The Square Mile is altijd afgestemd op uw persoonlijke situatie. De lesstof die u tijdens de trainingen aangereikt krijgt, is afhankelijk van een aantal factoren. Zo wordt bijvoorbeeld rekening gehouden met uw branche en uw functie. Als u in de technische branche werkzaam bent zult u het meest gebaat zijn bij een cursus technisch Engels. Ook uw overige wensen kunt u aan ons kenbaar maken, zodat onze trainers rekening kunnen houden met uw specifieke leerdoelen. 

Taaltraining voor uw bedrijf

Ook voor cursussen in vele andere talen kunt u terecht bij taleninstituut The Square Mile. Wij beschikken over een aantal trainingslocaties en komen ook graag onze trainingen geven bij uw bedrijf. Vele bedrijven en organisaties door heel Nederland hebben al geprofiteerd van onze taaltrainingen op maat. Neem gerust contact met ons op als u nieuwsgierig bent naar de mogelijkheden voor uw bedrijf.

Bezoek de website voor meer informatie : http://www.thesquaremile.nl/