Het ondernemers verbond
Image default
Particuliere dienstverlening

Jullie huwelijk stopzetten? Bekijk de voordelen van online scheiden

Als jouw huwelijk is gestrand en je zo snel en makkelijk mogelijk uit elkaar wil gaan zonder teveel kosten, is online scheiden de uitkomst. Niemand begint een relatie om uiteindelijk weer uit elkaar te gaan. Maar als het niet meer werkt, is het belangrijk dat er op een juiste manier een punt achter wordt gezet. Omdat bij online scheiden onnodige tussenpersonen worden vermeden en je verschillende communicatiekanalen hebt, kom je makkelijker samen tot een oplossing. Lees hieronder meer over de voordelen van online scheiden.

De voordelen van een online scheiding

Met online scheiden heb je minder hulp nodig van externe partijen zoals een mediator, advocaat of de rechter. In deze tijd is er erg veel informatie op het internet beschikbaar, daarom kun je het meeste zelf opzoeken en zo tijd en kosten besparen. Daarnaast krijg je bij de Echtscheidingswinkel de mogelijkheid om zelf te kiezen op welke manier je met elkaar wilt communiceren. Zo kan dat per post of telefonisch, of zelfs via een WhatsAppgroep. Hoe beter de communicatie is, hoe vlotter het proces verloopt.

Lage scheidingskosten

De kosten van online scheiden zijn meestal laag omdat je vaak een subsidie kan ontvangen. Bij de Echtscheidingswinkel zie je of je in aanmerking komt, en kun je een echtscheiding aanvragen. Ook kun je erop rekenen dat er een vast bedrag wordt gehandhaafd als je niet in aanmerking komt voor subsidie, ongeacht de complexiteit van de scheiding.

Doe direct een aanvraag

Als jullie er beiden voor kiezen om de aanvraagformulieren in te vullen, wordt er afzonderlijk en met jullie samen contact opgenomen. Je wordt begeleid in het proces en de specialist zorgt dat de afspraken goed worden opgeschreven. De alimentatie wordt berekend, de stukken komen via de advocaat bij de rechtbank terecht en de echtscheiding wordt ingeschreven bij de gemeente. Binnen een paar weken is de zaak afgewikkeld en kun je het huwelijk op een goede manier afsluiten.

https://www.echtscheidingswinkel.nl/