Het ondernemers verbond
Image default
Aanbiedingen

Camperzaak in Budel al jaren een begrip

1970 was het jaar dat Feyenoord geschiedenis maakte door als eerste Nederlandse club de Europacup 1 te winnen. 1970 was ook het jaar dat Paul McCartney het einde aankondigde van The Beatles en waarin het nummer ‘Huilen is voor u te laat’ van Corry en de Rekels veelvuldig als nummer 1 hit uit de radio’s schalde. Maar 1970 was ook hét jaar dat Tjeu van Horne besloot caravandealer te worden en een camperzaak te starten. De ondernemer begon zijn camperzaak in een  tankstation in Budel-Schoot. Na vijf jaar was het alweer tijd voor uitbreiding. Nu werden er ook de caravans van Home Car Caravans aan het assortiment toegevoegd. Niet veel later werd ook het personele bestand uitgebreid. Er was behoefte aan versterking op gebied van de bestellingen en administratie.

1988, een belangrijk jaar voor de caravandealer

Terwijl het nummer ‘I have had the time of my life’ van Bill Medley en Jennifer Warnes als nummer 1 hit veelvuldig uit de radio’s schalt, kan de caravandealer uit Budel niet anders dan concluderen dat hij uit zijn voegen barst. Vandaar dat dit bedrijf dit jaar besluit de showroom van Chateau caravans in Budel over te nemen. In 1999 groeit het bedrijf nog flink door. Er komt een nieuwe werkplaats bij voor onder meer reparaties en wassen van caravans en campers.

Steeds meer bekendheid

De caravandealer kreeg met de jaren steeds meer bekendheid. In 1996 behaalde één van de monteurs de eerste plaats bij de verkiezing van Beste Caravan Monteur van Nederland. Drie jaar later werd het assortiment van de camperzaak uitgebreid met Adria Campers. In 2008 werd Deurzen Kampeerauto’s overgenomen door de campingzaak. Hiermee kwam ook Detheffs in het assortiment. Het is dan ook niet gek dat dit bedrijf met het ruime assortiment en het deskundige personeel een begrip is in Nederland. Ontdek ook alle kampeerartikelen in dit enorme kampeercentrum in Brabant!