Het ondernemers verbond
Image default
Verbouwen

Bij dit bedrijf kunt u terecht voor duurzame en kwalitatief hoogwaardige gevelplaten

Om uw gebouw goed af te laten werken, zijn goede gevelplaten nodig. Deze vindt u bij SINH Building Solutions. De gevelplaten van het bedrijf zijn gemaakt van een bijzonder materiaal, namelijk magnesiumoxide. De platen die uit dit materiaal ontstaan, worden MAGOXX-platen genoemd. Magnesiumoxide als materiaal voor gevelplaten biedt enorm veel voordelen. Zo is het brandveilig en vochtbestendig, waardoor er geen schimmels en insecten in de gevel ontstaan.

Het ontstaan van het bedrijf

SINH Building Solutions is opgericht door Jan Engels. Engels kwam bij toeval achter het bestaan van magnesiumoxide als materiaal voor een gevelplaat en was meteen geïntegreerd. Toen hij in zijn baan kwijtraakte, besloot hij zich goed te oriënteren op zijn toekomst en kwam hij erachter dat hij graag iets wilde doen wat verband houdt met zijn vroegere studie architectuur. Hij besloot eind 2013 een bedrijf op te richten dat gespecialiseerd is in gevelplaten van het materiaal magnesiumoxide en introduceerde het in 2014 in India, maar toen dat mislukte, werd het twee jaar later naar Nederland gebracht.

Wat biedt het bedrijf?

Het bedrijf biedt producten aan van het merk MAGOXX Board. In die vijf jaar dat het bedrijf in Nederland is gevestigd, zijn er inmiddels drie productlijnen gekomen. Er worden zowel gevels, vloeren als binnenwanden aangeboden. Alle producten worden op een ecologische manier gemaakt. De producten zijn milieuvriendelijk en honderd procent recyclebaar. Het bedrijf heeft dan ook als doel, zijn ecologische voetafdruk zo klein mogelijk te maken.

Ontdek meer over het materiaal

Magnesiumoxide is een materiaal dat vrij onbekend is in Nederland, terwijl het in landen als Australië, Japan en Nieuw-Zeeland veelvoudig wordt toegepast. Het materiaal heeft een aantal heel goede eigenschappen. Het is uitermate veilig en u kunt het materiaal overal voor gebruiken: voor vloeren, plafonds, binnenmuren, gevels, balken en noem maar op. De mogelijkheden zijn eindeloos. Het materiaal is dan ook erg makkelijk te gebruiken. Bovendien isoleert het erg goed.

https://magoxx.com/