Het ondernemers verbond
Image default
Marketing

Bedrijfskleding laten bedrukken voor uw bedrijf uit Amsterdam of omgeving

Wie wel eens in de horeca, de bouw of een groot kantoor heeft gewerkt, weet dat de meeste bedrijven werken met gepersonaliseerde bedrijfskleding. Dragen uw werknemers nog allemaal een eigen outfit? Dan wordt het tijd om na te denken over het bedrukken van uw bedrijfskleding in de omgeving van Amsterdam. De voordelen hiervan, en waar u dit kunt laten doen, leest u hieronder.

Uw bedrijfskleding bedrukt met afbeelding of logo

Wanneer al uw werknemers in dezelfde kleding rondlopen, straalt dit een zekere mate van professionaliteit uit. Heeft deze kleding dan ook nog eens het logo of de slogan van uw bedrijf erop gedrukt, dan kan het qua kleding al niet meer mis. Door het bedrukken van uw logo op uw bedrijfskleding, krijgt uw bedrijf bekendheid binnen Amsterdam en in de omgeving hiervan. Daarnaast zorgt de juiste bedrijfskleding in lichamelijk risicovolle beroepen voor meer veiligheid voor het personeel, bijvoorbeeld door de toevoeging van stalen neuzen in de schoenen of reflectoren op de buitenjassen.

Waar u uw bedrijfskleding wilt laten bedrukken voor uw bedrijf uit regio Amsterdam

Bij Bedrijfskleding Handelshuis uit Zwaag, niet ver van Amsterdam, zijn de keuzes voor het bedrukken van uw bedrijfskleding groot. Het bedrijf kent niet alleen een webshop met een ruim assortiment aan verschillende bedrijfskledij – van horecakleding tot kantoorkleding en van werkoveralls tot regenkleding – het handelshuis zorgt ook nog eens zelf voor de bedrukking van al uw kleding. Dit doen ze in hun eigen bedrukstudio in Zwaag, waarbij het snelle tempo van bestellingen wordt gegarandeerd. U kunt kiezen tussen verschillende druktechnieken, zoals het bedrukken van uw bedrijfskleding met transferdruk of middels een techniek waarbij de afbeeldingen meer op borduursels gaan lijken. Om de werkoutfit af te maken, biedt de webshop tevens belangrijke veiligheidsmiddelen en accessoires, zoals helmen, kniebeschermers en gereedschapszakken. Zo bent u in één klap klaar met de uitstraling van uw werknemers en bedrijf.

https://www.bedrijfskleding-handelshuis.nl/