Het ondernemers verbond
Image default
Aanbiedingen

Welke soort nagellak past bij jou?

Er zijn talloze soorten nagellak verkrijgbaar die passen bij verschillende behoeften. Veel voorkomende soorten zijn gewone nagellak, gel nagellak,  basis- en topcoats, matte nagellak, glitternagellak en thermische nagellak.  In deze blog vertellen we je meer over de soorten nagellak die je kan kiezen.

Gewone nagellak

Gewone nagellak is een klassiek type nagellak met een gemakkelijk aan te brengen kwastje. Het is meestal de betaalbaarste optie en is geweldig voor dagelijks gebruik. Gewone nagellak is ook het meest gebruikte type. Het geeft een glanzende afwerking en is verkrijgbaar in verschillende kleuren. 

Gelnagellak

Gelnagellak is een duurzamere optie die een sterkere, glanzendere afwerking geeft dan gewone nagellak. Het vereist meestal UV- of Led-licht om uit te harden en gaat vaak tot twee weken mee zonder te chippen. Gelnagellak is er in verschillende kleuren. Verschillende soorten gelnagellak kun je kopen op www.topcodecosmetics.nl.

Matte nagellak

Matte nagellak heeft een vlakke, niet-glanzende afwerking en is een geweldige manier om subtiele kleur aan je nagels toe te voegen. Het gaat meestal langer mee dan gewone nagellak en is te vinden in allerlei kleuren.

Glitternagellak

Glitternagellak geeft een glinsterend effect aan de nagels. Je kunt glitternagellak vinden met deeltjes van verschillende grootte, van kleine  glitter tot grote stukken. Glitternagellak is er in allerlei kleuren en afwerkingen, van mat tot glanzend.

Thermische nagellak

Thermische nagellak is een speciaal type nagellak dat van kleur verandert naarmate de temperatuur verandert. Als je je hand in koud of warm water legt, verandert de kleur van de nagellak. Thermische nagellak is er in verschillende kleuren en afwerkingen.

Nagellak trends

Trends komen en gaan, dus het is belangrijk om het type te kiezen dat het beste bij je past. Met de technologische vooruitgang in productinnovatie zijn er nu andere alternatieven voor traditionele nagellak, zoals peel-off nagellak en nagellak op waterbasis.

Welk type nagellak je ook kiest, het is belangrijk om niet te vergeten je nagels gezond te houden door ze regelmatig schoon te maken, te hydrateren en te beschermen met base- en topcoats. Nu je de beschikbare soorten kent, kun je de perfecte kleur en afwerking vinden voor elke gelegenheid.

https://www.topcodecosmetics.nl/