Het ondernemers verbond
Image default
Winkelen

Welcome to Bed and Breakfast Aarschot!

Bed and Breakfast Aarschot is een van de beste Bed en Breakfasts in de regio van Aarschot. Gelegen aan de rand van het prachtige stadje Aarschot, bieden ze ongelooflijke zichtheden en comfortabele accommodaties. Met een klein team dat 24 uur per dag service biedt, zijn ze zich aan het specialiseren in het maken van iedere gastvrije ervaring uniek en onvergetelijk.

Het verhaal van B&B Aarschot

B&B Aarschot werd opgericht door een liefdevol koppel, Laura en Tom. Ze waren altijd van plan om hun eigen bedrijf te starten, maar wilden de wereld zien voordat ze dat deden. Na enkele reizen rond de wereld, kwamen ze terug in Aarschot, waar ze hun Bed and Breakfast openden. Sinds de opening in 2011, hebben ze een grote verscheidenheid aan gasten verwelkomd waaronder families, koppels, groepen, jongeren en buitenlandse bezoekers.

Ontbijt

Ontbijten bij B&B Aarschot is een unieke ervaring die even heerlijk als vers is. Elke dag serveren ze een vers buffet met lokale producten die klaar zijn om te genieten. Speciale diëten zoals veganistisch, glutenvrij, vegetarisch en koosjer zijn ook beschikbaar, zodat iedereen kan genieten van het ontbijt. Naast het uitgebreide ontbijt dat bij het verblijf inbegrepen is, is er ook een buitenontbijt beschikbaar voor degenen die het buiten willen genieten.

Accommodaties

In totaal beschikt het B&B over zeven kamers, waarvan drie suites. Alle kamers zijn ingericht met een moderne stijl en zijn voorzien van luxe bedden, kabel-tv, gratis wifi, een badkamer en een terras. De suites hebben ook een aparte woonkamer en een klein zwembad. In de omgeving kunt u ook kamperen in tenten en caravans. Alle accommodaties zijn zorgvuldig onderhouden om ervoor te zorgen dat iedereen een comfortabele, veilige en ontspannen omgeving heeft.

Activiteiten

Het B&B heeft een breed scala aan activiteiten voor koppels, families en groepen, zoals fiets- en wandeltochten, sightseeing-excursies, workshops en rondleidingen. Daarnaast bieden ze ook speciale evenementen zoals filmavonden, events, live-muziek en meer. Iedereen is welkom om deel te nemen aan alle activiteiten en om zo veel mogelijk te genieten van hun verblijf in B&B Aarschot.

Andere services

Tot slot biedt B&B Aarschot ook enkele andere services zoals een self-service wasserette, een kapsalon, een restaurant, een bar en een pooltafel. Met deze extra services kunt u zich nog meer thuis voelen bij het B&B en kunt u de perfecte vakantie met uw familie en vrienden beleven.

Bed and Breakfast Aarschot biedt gasten een unieke accommodatie, een heerlijk ontbijt en verschillende activiteiten om de vakantie zo aangenaam mogelijk te maken. Als u meer wilt weten over hun services en aanbiedingen, bezoek dan bed and breakfast Aarschot.

Conclusie

Bed and Breakfast Aarschot biedt een prachtige accommodatie en een royale keuze aan activiteiten om ervoor te zorgen dat iedereen een onvergetelijke vakantie beleeft. Om meer te weten te komen over hun services en aanbiedingen, bezoek dan hun website bed and breakfast Aarschot.

.