Het ondernemers verbond
Image default
Aanbiedingen

Voor jouw bedrijf in Amsterdam vps huren

Wie kiest voor in Amsterdam vps huren kiest voor zekerheid. Amsterdam is een stad die bruist van de bedrijvigheid. De grootste bedrijven van ons land hebben hun kantoorruimte in deze omgeving. Het is dan ook een plek waar een enorm intensief gebruik wordt gemaakt van het internet. Het is niet meer dan logisch dat hier meerdere bedrijven gevestigd zijn die als webhost fungeren. Je kan er een server huren om jouw website op te laten draaien. Wie slim zaken doet kiest ervoor om gebruik te maken van zo’n lokale webhost. Het heeft voor jou als ondernemer namelijk nogal wat voordelen.

Voorkom een website die op zwart gaat

Een webhost kan je in principe overal inschakelen. Je kan gebruik maken van een aanbieding van een webhost in Amerika omdat die goedkoper lijkt. Dat gaat in eerste instantie prima tot het moment dat er onderhoud aan de server moet worden gepleegd. Dat zal een webhost doorgaans doen op een moment waarop het rustig is op de servers. Doorgaans vindt het onderhoud, in welk land dan ook, in de nacht plaats. Zit jij bij een webhost die bij jou in de buurt gevestigd is, dan komt dat onderhoud doorgaans op een heel gelukkig moment. Wanneer de host echter in Amerika gevestigd is zal het geen uitzondering zijn dat er midden op de dag, wanneer er volop bedrijvigheid is op jouw website, opeens een onderhoud plaatsvindt waardoor het scherm op zwart gaat.

Korte lijnen waarbij iedereen gebaat is

Een lokale webhost heeft een aantal voordelen voor jou als klant. Het grootste voordeel is wel dat er sprake is van heel korte lijnen naar de vps. Op het moment dat er een storing is op de vps is het heel gemakkelijk om een telefoontje te plegen naar een bedrijf wat in jouw omgeving gevestigd zit. Op het moment dat er een contractwijziging plaats moet vinden omdat jouw website meer plug-ins heeft gekregen is het van het grootste belang dat er korte lijnen zijn. Een helpdeskmedewerker die 24/7 tot jouw dienst staat is in dat geval een minimaal vereiste.