Het ondernemers verbond
Image default
Vakantie

Vakantie aanbiedingen naar Afrika

Vakantie aanbiedingen naar Afrika

Noem uit je hoofd tien landen op waar je heen zou willen gaan op vakantie. Dan is de kans groot dat Malawi niet in dat rijtje van tien landen terecht komt. Het is een relatief onbekend land dat in Afrika ligt, maar het is wel een prachtig land, dat grenst aan onder meer Tanzania, Zambia en Mozambique. Over deze landen kun je overigens op VakantiePlatform.com ook veel meer informatie vinden, als je besluit om een vakantie te plannen richting Afrika. Maar als je op vakantie gaat naar Afrika, dan moet je absoluut ook een bezoek brengen aan het prachtige en vooral bijzondere land Malawi. Bekijk zeker alle beschikbare vakantie aanbiedingen voor een leuke reis naar Afrika!

Vakanties naar Malawi

Het relatief onbekende land heeft dus enorm veel te bieden. De officiële taal in het land is Engels en er wonen ruim zestien miljoen mensen. Qua inwonersaantal is Malawi ongeveer net zo groot als Nederland. Als je een bezoek brengt aan Malawi, dan moet je zeker Lake Malawi gaan bezoeken. Het is een prachtig en groot zoetwatermeer, één van de bijzonderste en bekendste meren van Malawi. Het meer heeft verschillende gouden stranden en veel liefhebbers van duiken gaan ook naar dit meer toe om te duiken.

Verschillende vissen in het zoetwatermeer Lake Malawi

Dat komt voornamelijk door de onderwaterwereld die prachtig is in dit meer. Als je besluit om naar Malawi te gaan en je besluit hier te gaan duiken, dan zul je ontzettend veel mooie en verschillende vissen tegen komen. Ook als je niet een fanatieke duiker bent. Dan is het toch een absolute aanrader om naar Lake Malawi te gaan en daar te gaan snorkelen of gewoon heerlijk te zwemmen en te genieten van de natuur en van het water. Gelukkig heeft Malawi nog veel meer bijzondere en mooie bezienswaardigheden die je zeker gezien moet hebben als je besluit een bezoek te brengen.

In het zuiden van Malawi vind je bijvoorbeeld een enorm groot, granieten massief met de naam Mulanje. Als je een fanatieke wandelaar bent, dan moet je zeker hier heen gaan. Er zijn namelijk honderden verschillende en vooral ook veilige wandelroutes uitgezet in Mulanje en de hoogste berg komt boven de drieduizend meter. Malawi heeft dus veel te bieden en dat is niet zo zeer heel erg bekend.

Bezoek de website voor meer informatie : http://vakantieplatform.com/