Het ondernemers verbond
Image default
Telefonie

Professionaliteit uitstralen met een antwoordservice

Als bedrijf is het lastig om constant je telefoon op te kunnen nemen. Het is toch een factor die je afleidt van wat je op dat moment aan het doen bent. Het haalt je compleet uit het ritme met waar je mee bezig was. Het is daarom voor sommige bedrijven wel handig om het telefoon gedeelte uit te besteden aan een telefoonservice. Bij een telefoonservice kun je zelf aan geven op welke je momenten wel en niet gebeld wilt worden. Dit kan toch een verschil geven in de productiviteit van de dag. Daarnaast kan het ook helpen als je een belangrijke vergadering hebt. Het is dan niet altijd mogelijk om de telefoon aan te nemen, maar dit kan wel ten kosten gaan van nieuwe klanten.

Met een antwoordservice kun je een combinatie van de twee maken. Zo word je telefoon opgenomen op het moment dat je bijvoorbeeld in een belangrijke vergadering zit of als je gewoon weg je telefoon niet op kunt nemen. De telefoon wordt dan opgenomen door een professioneel extern bedrijf. Een bedrijf dat zich specialiseert in dit soort dingen heeft professionele werknemers zitten die ervaring hebben met het opnemen van de telefoon. Zo komt je bedrijf ook nog een professioneler over. Het is wel belangrijk om aan te geven bij het externe bedrijf wat je bedrijf precies inhoudt, want het is wel belangrijk dat de medewerker daar weet waar hij of zij het over heeft op het moment dat er een nieuwe klant belt.

Dit is een goede manier voor ondernemers met een wat kleiner bedrijf, die het geld eigenlijk niet hebben om iemand specifiek aan te nemen voor de telefoon, maar toch iemand wil hebben die de telefoon eventueel zou kunnen opnemen in het geval dat er een klant belt. De oplossing is dan een service zoals deze.

Bezoek de website voor meer informatie : http://www.antwoordservice-telefoonservice.nl