Het ondernemers verbond
Image default
Mode en Kleding

Nonchalant of juist klassiek? Welke tas past?

Nonchalant of juist klassiek? Welke tas past? 

Misschien ben je wel toe aan een nieuwe tas en wil je graag eens iets anders dan wat je normaal gesproken hebt. Je wilt graag tas die niet te klassiek maar ook weer iet te nonchalant is. Toch zullen er een aantal dingen zijn die je voor jezelf op een rijtje zou kunnen zetten, hierdoor kun je erachter komen welke tas nu eigenlijk het beste bij jou zal passen.

Welke tas past het beste bij mij?

Om erachter te kunnen komen welke tas nu het beste bij je past, kun je het beste alles voor jezelf op een rijtje zetten wat je precies allemaal kwijt wilt in je tas. Het is verstandig om je burkely portemonnee kwijt te kunnen in de tas. Naast de portemonnee wil je ook nog andere dingen kwijt in de tas die voor jou belangrijk zullen zijn.

Waar neem je de tas allemaal mee naar toe?

Denk goed na waar je de tas allemaal mee naar toe gaat nemen. Is het een tas die je alleen maar meeneemt om naar een vriendin te gaan of heb je een tas nodig die je ook mee kunt nemen voor het dineren? Dan kun je altijd voor een nonchalante tas kiezen. De rains backpack.

Welk merk tas kies je?

Denk goed na welk merk tas je graag zou willen hebben. Er zijn immers zoveel merken dat de keuze reuze is. Toch wil je graag een merk waarbij de tas een nonchalante of juist een klassieke uitstraling geeft. Zo heb je het merk boldbanana. Dit merk geeft een nonchalante maar ook een klassieke uitstraling en daarbij is het nog een Nederlands merk ook.

Wat doe je allemaal in de tas?

Om erachter te kunnen komen wat je nu allemaal belangrijk voor jou is om mee te hebben in je tas, is het verstandig om een lijstje te maken met de belangrijkste dingen om mee te nemen. Als je dat hebt gedaan ga je kijken of de tas die je gezien hebt groot genoeg is om alles in kwijt te kunnen. Is dat het geval? Dan kun je de tas aanschaffen. Doe dit alleen als je zeker weet dat de tas het beste bij je past, voldoende ruimte is voor de spullen. Het is natuurlijk zonde als je een tas koopt die eigenlijk helemaal niet bij je past en waarbij er onvoldoende ruimte is.