Het ondernemers verbond
Image default
Woningen

Makelaarskantoor “RCC” is een dynamisch groeiend bedrijf dat een leider is op de vastgoedmarktMakelaarskantoor “RCC” is een dynamisch groeiend bedrijf dat een leider is op de vastgoedmarkt en in de TOP-5 van de beste makelaars staat Opgericht op 14 januari 2011.
We maken actief vorderingen en verenigen professionals in ons vakgebied. Alle specialisten van het bedrijf zijn gecertificeerde agenten. Wij bieden diensten aan voor de aan- en verkoop van residentieel en voorstedelijk onroerend goed op de onroerendgoedmarkt. Wij bieden diensten aan voor de aan-, verkoop en verhuur van commercieel en buitenlands onroerend goed.
De missie van het bedrijf
De missie van het makelaarskantoor “RCC” is vrij eenvoudig en draagt ​​tegelijkertijd een grote verantwoordelijkheid tegenover onze klanten. De interesses, gedachten en verlangens van de cliënt staan ​​bij ons altijd op de eerste plaats, omdat we helpen het grootste probleem op te lossen – het gezin voorzien van goede huisvesting.
onze voordelen
ervaren specialisten in residentieel, voorstedelijk en commercieel onroerend goed;
gratis consultaties van onze toonaangevende experts
voor onze klanten:
selectie en registratie van aankoop van appartementen in nieuwe gebouwen; taxatie van onroerende goederen van welke complexiteit dan ook;
alle transacties met huizen en grond;
opstellen van documenten, opstellen van contracten;
Individuele benadering van elke klant;
juridische ondersteuning en beveiliging bij transacties.

 

 

 

Appartement te koop

https://be.propenda.com/