Het ondernemers verbond
Image default
Zakelijk

Het hele bedrijf bhv-cursussen laten volgen

Kompas Veiligheidsgroep is een Nederlands opleidingsinstituut dat zich richt op het geven van diverse veiligheidscursussen, veiligheidsadvies en de verkoop van veiligheidsproducten. Het doel van Kompas Veiligheidsgroep is om Nederland een stukje veiliger te maken met behulp van passie voor veiligheid en leeroplossingen.

Als erkende opleider voor BHV cursussen, hecht Kompas Veiligheidsgroep veel waarde aan kwaliteit en actualiteit. Dit uit zich in de ontwikkeling van de cursussen, die altijd actueel zijn en voldoen aan de geldende wet- en regelgeving. De BHV cursussen van Kompas Veiligheidsgroep bieden cursisten een optimale voorbereiding op noodsituaties en zorgen ervoor dat zij snel en adequaat kunnen handelen. Een basis BHV cursus duurt één dag en een herhalingscursus kan in een halve dag worden afgerond. Naast BHV cursussen biedt Kompas Veiligheidsgroep ook EHBO en VCA cursussen aan. De EHBO cursus leert cursisten eerste hulp te verlenen bij verschillende medische noodsituaties en de VCA cursus leert cursisten veilig te werken en risico’s te herkennen.

Meer weten over de Kompas Veiligheidsgroep?

Kompas Veiligheidsgroep biedt niet alleen opleidingen, maar ook veiligheidsadvies. Ervaren veiligheidsdeskundigen kunnen bedrijven helpen bij het opstellen van veiligheidsplannen en risico-inventarisaties, zodat bedrijven hun werknemers een veilige werkomgeving kunnen bieden en voldoen aan de geldende wet- en regelgeving.

Daarnaast heeft Kompas Veiligheidsgroep een webshop met een breed scala aan veiligheidsproducten. Hierbij kun je denken aan EHBO-koffers, brandblussers, AED’s, verbandmiddelen en nog veel meer. Zo biedt Kompas Veiligheidsgroep haar klanten een totaalpakket aan veiligheid.

Kortom, bij Kompas Veiligheidsgroep kun je terecht voor diverse veiligheidscursussen, veiligheidsadvies en de aanschaf van veiligheidsproducten. De cursussen zijn actueel, van hoge kwaliteit en worden gegeven door ervaren en gediplomeerde instructeurs. Zo kun je als bedrijf, instelling of particulier verzekerd zijn van een veilige omgeving en ben je altijd goed voorbereid op noodsituaties.