Het ondernemers verbond
Image default
Zakelijk

Handige brievenbusdozen

Je wilt graag een kleinigheidje versturen, maar je hebt nog geen verpakking. Neem dan eens een kijkje bij verpakking&Zo! Bij deze website heb je makkelijke brievenbusdozen. Zo heeft dit bedrijf doosjes in de kleuren wit of bruin. Je kunt er ook voor kiezen of dat je het doosje bedrukt wil hebben of niet. Leuk idee voor de kerstdagen! Laat er een leuke kerst strik op maken. Zo kun je er ook zelf voor kiezen wat voor sluiting de doos heeft. Je hebt de keuze uit zijsluiting, bovensluiting, met slakstrip of zonder.

 

Verschillende formaten

Zo is er al beschreven hoe de brievenbusdoos eruit kan komen te zien. Maar dat is natuurlijk niet het enigste, je hebt natuurlijk ook verschillende maten. Is het maar een klein pakketje wat je wilt versturen kun je voor de maat 150x100x25mm kiezen. Liever toch een groter doosje? Dan kun je kiezen voor de maat 365x255x25mm. Tussen deze twee maten zitten er nog meer. Dit is terug te vinden op de website. Je kunt deze dozen bestellen vanaf een eenheid van 20 stuks. Dit is per doos natuurlijk verschillend, dit wordt duidelijk aangegeven.

Dit bedrijf verkoopt natuurlijk niet alleen brievenbusdozen. Nee, dit bedrijf heeft een groot assortiment in al het verpakkingsmateriaal wat je nodig hebt. Ben je benieuwd wat ze allemaal hebben neem een kijkje op de site! Je zult ervan versteld staan wat dit bedrijf allemaal in de voorraad heeft. Voor meer vragen neem gerust contact op, het team staat klaar om al jouw goed te informeren!