Het ondernemers verbond
Image default
Bedrijven

Goede rolluiken in het mooie Wijchen

In de hitte is het fijn als de zon buiten blijft, echter lukt dit gordijnen soms niet helemaal. Er komt ligt door heen, of alleen warmte. Dit probleem heeft u bij witte rolluiken Wijchen niet, ook zijn zij beter tegen het licht van onweer. Dit is erg goed voor uw nachtrust. Het blijft in een ruimte echt donder met rolluiken Wijchen, daardoor blijft uw huis ook koeler. Dat is fijn in de zomer. Daarnaast geven rolluiken Wijchen veel privacy, niemand kan naar binnen kijken. U kunt de rolluiken Wijchen op verschillende hoogtes instellen, zo hoeft u niet in complete duisternis te zitten, maar houdt u wel de zon tegen. Dat is erg fijn, dit zorgt er namelijk voor dat uw huis niet te warm wordt en dat niemand tegen de zon in hoef te kijken.

Kleuren

De originele kleur van de meeste rolluiken Wijchen is wit, u kent het vast. Echter kunt u ook voor een andere kleur gaan, als dit beter past bij uw huis of buurt. Let hierbij wel op de rechtszaak van het ‘appeltjesgroene huis’, waarbij een dame haar huis groen had geverfd, maar het van de rechtbank over moest verven omdat het niet paste bij de wijk en omdat haar buren er overlast van ondervonden. Dit willen we natuurlijk niet bij uw rolluiken Wijchen.

Schoon houden

Het schoon houden van de rolluiken Wijchen is niet lastig. U laat de luiken naar beneden komen en maakt ze schoon op dezelfde manier waarop u een auto schoon zou maken. De luiken worden over het algemeen alleen vies van regen en stof, een beetje hetzelfde idee als met ramen. Het schoonhouden van witte luiken is natuurlijk lastiger dan van bijvoorbeeld zwarte luiken. U hoeft de luiken niet vaak schoon te maken, dat is erg fijn voor u.