ERP implementatie: waar moet je op letten?

Waarom een ERP?

Er is veel te vinden en te schrijven over ERP of ERP software of zelfs ERP pakket. Er is zoveel informatie, dat we het niet raar vinden dat u door de bomen het bos niet meer ziet. Iedereen lijkt ook een eigen invulling te geven over wat ERP is. Wat echter wel als een paal boven water staat is de vraag vanuit de markt naar custom made maatwerk ERP software. Het voordeel is dat dit helemaal afgestemd is aan de wensen en eisen van uw organisatie. Hoe groot de verschillen ook zijn tussen de ERP pakketten en variaties, ze onderstrepen de flexibiliteit die van ERP als een krachtige zakelijke tool voor het MKB.

De kracht van CRM en ERP gekoppeld

In de combinatie met CRM geeft ERP u alle flexibiliteit, vertrouwdheid en functionaliteit die u van uw software mag verwachten. Het is de oplossing die werkt zoals u doet, de manier waarop uw bedrijf werkt en de manier waarop technologie moet werken:

Het is geschikt voor organisaties in alle soorten en maten helpen, toepasbaar binnen alle branches, om productievere relaties op te bouwen met huidige en nieuwe klanten ( customer relationship ).

Voor CRM ( customer relationship management crm ) en ERP ( Enterprise Resource Planning ) integratie heeft het APPelit ERP integratie team ervaring met werken in complexe, heterogene omgevingen die een naadloze integratie vereisen om een ​​holistische oplossing te bieden. Onze professionals worden erkend als een van de meest deskundige integrators op de markt en we hebben met succes enkele van de meest complexe integraties in de branche uitgevoerd.

Projectmanagement voor een goede ERP implementatie

Het Project Management Team bestaat uit een toezichthouder die het project in deeltijd overziet. Hij of zij biedt de verwachtingen voor het project samen met de benodigde middelen; hij of zij is beschikbaar om de onvermijdelijke vragen te beantwoorden of eventuele zorgen weg te nemen. Het team heeft ook een projectleider nodig die goed geïnformeerd is over uw bedrijf, eerdere managementervaring heeft en duidelijk kan communiceren. De leider vertegenwoordigt het team en het project voor het hogere management en is verantwoordelijk voor het behalen van de projectdoelstellingen. De resterende teamleden krijgen hun gedetailleerde taken en verantwoordelijkheden toegewezen tijdens het planningsproces; de teamleden moeten worden gekozen op basis van hun niveau van expertise en kennis met betrekking tot de taak, aangezien zij het meest worden getroffen en het meest geneigd zijn om de implementatie van de ERP systeem software te zien slagen.

Met APPelit is uw partner verantwoordelijk voor het herkennen van welk projecttype uw ERP-implementatie is en gebruikt vervolgens de methodologie en hulpmiddelen die we hebben vastgesteld. Het is ontworpen om onze partnerorganisaties te begeleiden bij de verschillende projecttypen en benadrukt dat niet elk project vanwege hun dynamische aard hetzelfde moet worden behandeld. ERP-implementaties moeten zich concentreren op projectbeheer als de sleutel tot succes.

Vraag direct online een offerte op voor een ERP of APP op maat.

Bezoek de website voor meer informatie : https://www.appelit.com