Het ondernemers verbond
Image default
Aanbiedingen

Professionele maatwerk machinebouw

Dé nummer 1 machinebouwer uit Twente

 

U zoekt een professionele en ervaren machinebouwer uit de meest innovatieve stukje Nederland? Dan zit u precies goed bij ingenieursbureau Twin-Tech. Waarom? Omdat wij ons bevinden in het business & science park in Enschede nabij het campus van de Universiteit Twente. En de UT staat bekend als een van de meest innovatieve technische universiteit van Nederland ( en zelf Europa ). Twin-Tech is voortgekomen uit studenten die hier hun basis hebben gelegd voor nieuwe innovatieve speciale machinebouw voor opdrachtgevers uit binnen- en buitenland.

 

Professionele machinebouw bij Twin-Tech

 

Machinebouwer en ingenieursbureau Twin-Tech is gevestigd in Enschede. Als een jong en dynamisch bedrijf zijn we inmiddels actief in meerdere industrieën voor gerenommeerde bedrijven. Denk aan de voedingsmiddelenindustrie, opslag, bouw en transport.

 

Wij hebben in de afgelopen jaren voor vele verschillende klanten moderne en hightech betrouwbare machines ontwikkeld, die geheel specifiek naar de wensen van de klant zijn gemaakt. We zijn machinebouwers met een passie voor het vak en ontwikkelen graag nieuwe innovatieve machines die voldoen aan een vraag vanuit de markt. Een probleem waar momenteel geen kant-en-klare oplossing voor is, maar wel een enorm concurrentievoordeel kan opleveren. Om ervoor te zorgen dat uw nieuwe machines goed blijft presteren onderhouden wij bij Twin-Tech onze machines ook van top tot teen, zodat ze goed blijven presteren onder alle omstandigheden.

 

Hoe werken wij bij Twin-Tech

 

Door in het voortraject de tijd te nemen om goed en aandachtig te luisteren naar uw wensen, realiseren wij sneller en efficienter de juiste oplossing voor u. Dankzij onze technische expertise, ervaring en vooral innovativiteit om verder te kijken dan de huidige oplossingen, kunnen wij een oplossing ontwikkelen met de grootst mogelijke zorgvuldigheid. Wij testen onze machines door en door om tot een succes te komen die boven de eisen van onze opdrachtgevers ligt. Dit kan alleen dankzij een combinatie van vakmanschap en veel praktisch inzicht in complexe vraagstukken die wij regelmatig tegenkomen in de praktijk.

 

Als machinebouwer bieden wij u:

  • Speciaalmachines

 

  • Expertise in 3D engineering

 

 

  • Machine prototype

 

  • Eigen hal voor het testen van machines

 

  • Fabricage machinesbouw

 

  • Duidelijke probleemanalyse

 

Machinebouw voor de voedingsindustrie

 

Omdat voor de voedingsindustrie strenge eisen gelden ten aanzien van reiniging en hygiëne kunnen wij bij Twin-Tech engineering speciale machines ontwikkelen die voldoen aan deze strenge richtlijnen. Daarbij kunt u ons inschakelen voor het opschalen, automatiseren of juist het verzorgen van een efficiëntere werking bij machines ( bijvoorbeeld met een herontwerp of een nieuw machine design). Maak daarom een afspraak met ons team om uw wensen te bespreken én welke doelstellingen u wilt behalen.

 

Machine montage tot aan turn key machines

 

Bij Twin-Tech hanteren we een stappenplan om tot een goed eindproduct te komen. Hierbij is de ontwerpfase het belangrijkste, waarbij we een concept gaan uitwerken in zoveel mogelijk detail. Dankzij de meest geavanceerde 3D CAD programma’s kunnen we simulatiemodellen maken die u digitaal in actie kunt zien. Vervolgens gaan we over tot het maken van een protoype die uitvoerig getest wordt. De volgende cruciale stap is het maken van de definitieve versie. Wij bouwen de machines voor u op locatie, binnen uw eigen fabriek. De gehele oplevering nemen wij voor rekening tot het moment dat de machine volledig operationeel is. Zodoende leveren wij de machine klaar op waarbij u enkel de ‘sleutel’ hoeft te draaien.

 

Voor de montage hanteren we grote zorg en deskundigheid om alles precies zo te plaatsen dat het werkt. Ook helpen wij bij de certificering van de machines zodat deze voldoen aan wettelijke voorwaarden. Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen? Neem dan gerust contact met ons op.

 

De modernste apparatuur bij Twin-Tech

 

Gelukkig houden we bij Twin-Tech het machinepark altijd actueel en omringen we ons met een flexibele schil van leverancier, machinefabrieken en testlocaties. Onze medewerkers zijn op de hoogte van de nieuwste technieken en zijn speciaal geschoold voor de werkzaamheden die ze voor u uit gaan voeren. Dankzij onze combinatie en het hebben van een klein team dat snel schakelt, kunnen we altijd korte levertijden zijn. Wilt u meer weten over de mogelijkheden? Neem dan gewoon vrijblijvend contact met ons op voor een persoonlijk gesprek!

https://www.twin-tech.nl/