Het ondernemers verbond
Image default
Bedrijven

Dit bedrijf heeft altijd een professionele bedrijfsruimte te huur staan in Zevenaar

Wanneer u op zoek bent naar een mooie bedrijfsruimte die te huur staat in Zevenaar, kunt u altijd terecht bij OC de Pelikaan. De bedrijfsruimtes die u bij deze specialist kunt huren, bevatten alle benodigde faciliteiten en hebben een professionele sfeer. De ligging van uw ruimte is natuurlijk erg belangrijk. Niet alleen voor uzelf en uw collega’s, maar het is ook belangrijk wanneer u regelmatig meetings heeft met externe partijen. De bedrijfsruimte die te huur staat bij deze specialist is gelegen op een industrieterrein tegenover het station van Zevenaar. Zo is de ruimte ook goed te bereiken met het openbaar vervoer en hoeft u niet altijd met de auto te komen.

Een werkruimte huren met alle benodigde faciliteiten

Wanneer u op zoek bent naar een mooie bedrijfsruimte die te huur staat in Zevenaar, heeft u natuurlijk bepaalde eisen waar de ruimte aan moet voldoen. Zo is de bereikbaarheid essentieel, maar er zijn nog een aantal aspecten die belangrijk zijn om uw werk goed te kunnen uitvoeren. Bij de bedrijfsruimtes van OC de Pelikaan zijn de essentiële zaken goed geregeld. Zo heeft u snel internet en airco, maar kunt u ook gebruikmaken van onder andere een kopieermachine, beamer en hun vergaderruimte. Wanneer u op zoek bent naar een bedrijfsruimte die te huur staat in Zevenaar, kunt u altijd terecht bij dit bedrijf.

Ga langs in Zevenaar en bekijk de bedrijfsruimte

Bij het huren van een bedrijfsruimte wilt u natuurlijk ook de ruimte eerst bekijken om te zien of deze voldoet aan uw wensen en eisen. Bij OC de Pelikaan kunt u altijd langsgaan voor een rondleiding. Zo weet u direct of de bedrijfsruimte die te huur staat in Zevenaar geschikt is voor uw werkzaamheden. Op de website van dit bedrijf kunt u veel informatie vinden over de bedrijfsruimte, zoals plattegronden en de prijzen. Voor vragen of meer informatie staan hun medewerkers altijd voor u klaar.

https://www.ocdepelikaan.nl/