Het ondernemers verbond
Image default
Facility management

De leukste feestjes

De leukste feestjes

Wat zijn volgens u de leukste feestjes? Die van de buren met een partytent, bier tap en een disk jockey? Of toch uw eigen feestje waarin u in een kringetje zit met wat vrienden en kennissen te praten? Allebei natuurlijk erg gezellig maar de meeste mensen zullen kiezen voor een feest met een partytent, bier tap en disk jockey. Dit kost uiteraard ook wat denken veel mensen dan. Dat hoeft niet per definitie.

Hoe leuk is het om een feestje te geven wat zich onderscheid van de rest van de feestjes. Door een iets professionelere opzet kunt u al driedubbel zo veel plezier beleven en driedubbel zoveel mensen een geweldige avond bezorgen zonder torenhoge kosten te maken.

Biertap huren

Een biertap huren voor trouwerij? Hoe leuk is dat? Wat kost het? “Dat gaat waarschijnlijk flink in de papieren lopen!”. Niets is minder waar.Bij kun de horecaspecialist van Groningen kun je al voor 60 euro per dag een evenementen tap huren. Erg voordelig en met 2 fustjes bier er bij ben je al een heel eind. Voor 140 / 150 euro kunt u de bierinstallatie dus al goed op orde hebben. Dan is het alleen nog tijd voor wijn en frisdrank. Ook deze producten zijn bij de horcaspecilist van Groningen te verkrijgen tegen een zeer scherpe prijs. Een eigen biertap kun je ook gewoon bedienen zonder dat je horeca ervaring hebt. Wie wil er nou niet een keer aan de andere kant van de bar staan? Huur een biertap en probeer het uit. 

Voor de mensen die bang zijn dat de kosten uit de hand lopen heeft de horecaspecialist iets bedacht. Voor 12,50 euro per persoon levert de horecaspecialist onbeperkt bier, fris en wijn inclusief een evenementen tap.Een eigen biertap huren dus! Zo worden de kosten in de hand gehouden en hoeft u niet wakker te liggen over de financiële situatie van de komende maand.

Deze oplossing geld trouwens niet alleen voor huwelijksfeesten maar is ook toe te passen op bedrijfsfeesten, studentenfeesten en andere feesten. Voor iedereen is dit een voordelige manier van inkopen dat zekerheid bied op het financiële overzicht. Deze specialist is in Groningen gevestigd, een plaats met veel studentenhuizen zoals Vindicat, Albertus en Descartez levert is het resultaat ook goed te zien. Iedereen is laaiend enthousiast over de bier tap die te huur is en die is dan ook erg populair.

 

 

Bezoek de website voor meer informatie : http://www.horecagoedkoop.nl/