Het ondernemers verbond
Image default
Facility management

Gekleurde enveloppen

Elke kaart een eigen jasje

Voor elke gelegenheid een ander outfit. Dat geldt niet alleen voor kleding, maar ook voor uitnodigingen en felicitaties. Een feestelijke kaart hoort een passend `jasje’ te hebben die exact datgene uitstraalt dat u wilt overbrengen. Bij Palmpapier weten ze daar alles van. Door veel ervaring zijn zij het uitgelezen adres voor kwaliteitsenveloppen. In elke denkbare kleur en soort! Want uw uitnodiging of boodschap moet natuurlijk wel origineel verpakt zijn en passen bij de stijl die u aan de ontvanger wilt overdragen.

Ieder seizoen een eigen tint

Met het veranderen van de seizoenen lijken ook onze wensen in kleuren te veranderen. In het voorjaar zijn bijvoorbeeld meer mensen geneigd een envelop te kiezen die valt in de pasteltinten groep. In de zomer wordt juist meer gekozen voor frisse kleuren zoals lichtgroen, fel geel en hemelsblauw. Richting de winter winnen de aardetinten aan populariteit. Bij Palmpapier weten zij dit en zijn daarom volledig voorbereid op uw wensen. Voor iedere moment van het jaar een passende envelop!

100% tevredenheidsgarantie

Gekleurde enveloppen koopt u vaak voor één bepaald doel. Bijvoorbeeld voor het versturen van uitnodigingen voor een jubileumfeestje. Teveel enveloppen kopen in een bepaalde kleur is daarom niet nodig, omdat het overschot van de enveloppen alleen maar in de lade zouden blijven liggen. Bij Palmpapier kunt u gekleurde enveloppen per stuk kopen. Op deze kwaliteitsenveloppen ontvangt u 100% tevredenheidsgarantie. 

Bezoek de website voor meer informatie : http://www.palmpapier.com/