De kracht ERP applicaties en oplossingen

Wat is ERP

ERP, je hoort het weleens en dan met name in de ICT en applicatie ontwikkeling. Maar wat is ERP nu precies? Kortgezegd betekend ERP Enterprise Resource Planning. Een luxe benaming voor een software pakket voor het registreren van bedrijfsgegevens. Gaan we de diepte in dan kun je et omschrijven als het combineren van interne bedrijfsinformatie over logistieke, administratieve en financiële bedrijfsprocessen in één bedrijfsbreed informatie- en managementsysteem. Het doel van een ERP pakket is maximalisatie van de productiviteit, beheersing van de kosten en een optimale inrichting van de klantwensen.

Voordelen van een ERP applicatie

ERP-systemen maken het mogelijk om verbanden te zien tussen bijvoorbeeld verkoop, ontvangen orders, voorraad, inkoop, capaciteit en productie. Daardoor kan met een minimale voorraad worden gewerkt, met de juiste beschikbaarheid van personeel en materiaal. De basis van een ERP systeem zijn softwaremodules die samengesteld zijn op basis van de behoefte van de organisatie. Extra functionaliteiten, zoals customer relationship management (ook wel CRM genoemd) of een supply chain management (ook wel SCM), kunnen als externe applicatie aan het ERP-systeem gekoppeld worden.

APPelit levert toegewijde en specifieke ERP oplossingen

Voor een ERP systeem op maat kun je expertise inschakelen van APPelit. Dankzij toegewijde en specifieke oplossingen voor commerciële en interne wensen, kan APPelit nagenoeg altijd aan specifieke wensen voldoen. De voordelen van een ERP oplossing bij APPelit:

Mobile & cloud first APPelit creëert en bedenkt oplossingen die niet duur en tijdrovend zijn en bereikbaar zijn via de cloud. Dankzij een mobiel vriendelijke interface kan iedere gebruiker snel en eenvoudig toegankelijk gebruik maken van de software, waar en wanneer dan ook.

Flexibiliteit Schaalbaar is het toverwoord. APPelit biedt altijd de mogelijkheid om meerdere talen of verschillende gebruikersrollen toe te voegen voor een gerichte managementoplossing. Altijd naar wens en met iedere optie.

Korte implementatie tijd Dankzij een flexibel en toegewijd team van applicatieontwikkelaars leveren wij ons werk snel op, zodat jij je kunt focussen op je bedrijfsinnovatie en -groei.

Gegarandeerd ROI Wist je dat een goed en doordacht ERP-pakket de grootste return on investment oplevert? Budgetten worden beter beheerst en dit leidt tot minder risico’s en overbodige kosten!

Ontmoet APPelit uit Rijssen

Geinteresseerd in meer of benieuwd wat APPelit nog meer kan? Bezoek onze website en ontdek de kracht en veelzijdigheid uit die ons bedrijf jou kan bieden. Van iOS en Android applicaties tot aan kassasystemen, handige bestel apps voor horeca / detailhandel en personal trainers app.

Bezoek de website voor meer informatie : https://www.appelit.com/