Het ondernemers verbond
Image default
Bedrijven

Bijl PR Rotterdam

Ken je Bijl PR al?

Ben jij op zoek naar een PR bureau dat jouw bedrijf kan ondersteunen met PR werkzaamheden, zoals content creatie, het lanceren van een toffe, creatieve PR-campagne of een zinvolle communicatietraining? Met andere woorden: het écht doeltreffend aanspreken van je doelgroep? En dat op een manier die zelfs jou doet verbazen van enthousiasme? Dan ben je bij PR bureau Bijl PR in Rotterdam aan de juiste voordeur!

Van de Rotterdamse haven tussen het industriegeweld naar de Coolsingel hartje Rotterdam

Bijl PR in hartje Rotterdam

PR- en communicatiebureau Bijl PR is gevestigd in het prachtige Rotterdam aan de welbekende Coolsingel. De roots van Bijl PR liggen echter in de Rotterdamse haven. De industriële sector is waar het allemaal mee begon voor Bijl PR en hierin beweegt ze zich dan ook als een vis in het water. Nu, ruim 20 jaar later, is Bijl PR op veler vlakken meer bekend dan de industriële sector. Ook bedrijven in de retail, zorgsector, sportwereld of non-profit en overheidsinstanties kunnen bij dit PR bureau in Rotterdam terecht.

Waarvoor kun je dan bij Bijl PR terecht?

  • Content creatie: Spring eruit met jouw organisatie dankzij een sterk verhaal dat jouw organisatie perfect presenteert zoals het is;
  • Crisiscommunicatie & reputatiemanagement: Werk zorgvuldig aan het verbeteren van je reputatie;
  • Communicatietrainingen: Spreek in de juiste taal met je doelgroep;
  • PR campagnes: Pak het een keer net even anders aan. Doe lekker gek, wees creatief!;
  • Omgevingscommunicatie: Houd op correcte wijze contact met partijen die van belang zijn voor jouw onderneming;
  • Free Publicity: Bijl PR bezorgt jou die kosteloze media-aandacht en publiciteit waar je wél wat aan gaat hebben.

Maak kennis met Bijl PR

Wil je graag de mogelijkheden die Bijl PR in huis heeft ontdekken? Ga in gesprek en ontdek hoe communicatie de kern van jouw organisatie raakt. Neem gerust contact op via de website. Bijl PR is hét PR bureau, dat jou dichterbij je doelgroep brengt.

Bezoek de website voor meer informatie : https://www.bijlpr.nl/