Het ondernemers verbond
Image default
Onderwijs

Zo word je in 1 jaar een Management Assistent

Met de opleiding Management Assistent word je in 13 maanden opgeleid tot een volwaardige Management Assistent. Als Management Assistent ben je het manusje-van-alles en regel je alles voor je baas, zodat hij rustig zijn werk kan doen. Van het beheer van de agenda tot organiseren van events, je dag ziet er nooit hetzelfde uit.

Een opleiding Management Assistent: Hoe werkt het?

Met een opleiding bij fabius opleidingen heb je alle vrijheid om te studeren op je eigen tempo. Je begint met een basisopleiding als Administratief medewerker, waar je je voornaamste vaardigheden zult leren. Daarna ga je door naar de vervolgopleiding voor Management Assistent, waarbij je je zult specialiseren en zult leren over alles wat je nodig hebt. Een voordeel van deze opleiding is dat je geen vooropleiding nodig hebt, en aan het einde loop je weg met een mbo-2 diploma én een mbo-4 diploma op zak.

Basisopleiding Administratief Medewerker

Je wordt eerst opgeleid als Administratief Medewerker gedurende 9 maanden. In deze periode volg je 30 lessen van elk 3 uur waarbij je een dagdeel aan huiswerk kunt verwachten per week. De basisopleiding zal je leiden door vijf belangrijke onderwerpen die je alles leren om zelfverzekerd je werk te kunnen doen. Denk hierbij aan lessen over Toetsenbordvaardigheid, Kantoorpraktijk, en Taal en Rekenen.

Vervolgopleiding Management Assistent

Met de basisvaardigheden in je zak, zul je je verder ontwikkelen voor Management Assistent. Gedurende 4 maanden zul je de laatste 15 lessen volgen waarbij je belangrijke vaardigheden als Zakelijk Nederlands en Engels zult leren met goede begeleiding zodat je met een gerust hart je opleiding kunt afronden. Met de vrijheid om te kiezen voor verschillende dagen en zowel ochtend- als avondlessen in meer dan 50 locaties in Nederland, is deze opleiding voor iedereen te combineren. Of je nu huismoeder bent, een andere opleiding erbij volgt, of werkt; met de ruime keuze is er altijd wel een plekje om te leren.

Registreer meteen

Ben je geïnteresseerd geworden? Je kunt je meteen inschrijven bij fabius opleidingen. Reageer snel en je krijgt ook nog eens een vroegboekkorting, zodat je comfortabel kunt beginnen met het uitbreiden van je vaardigheden.

Bezoek de website voor meer informatie :