Het ondernemers verbond
Image default
Gezondheid

Tips voor een mooie egale huid

Wie wil er geen egale huid? Moedervlek verwijderen, pigmentvlekjes, sproeten en levervlekjes. Iedereen kent ze wel, en iedereen heeft ze. Je moet ermee leren leven. Zeker een ouder wordende huid ontkomt niet aan de tand der tijd. Er zijn mensen die daar geen moeite mee hebben, maar er zijn ook heel veel mensen die er onzeker van worden of het gewoon niet mooi vinden. Zij zouden er het liefst iets aan willen veranderen, en dat kan. Het ideaal van een jonge en frisse huid, is nou eenmaal gewild.

Hydrateren voor een egale huid

Er zijn verschillende methodes bekend om vlekken in het gezicht te verminderen. Allereerst is het belangrijk te zeggen dat blootstelling aan direct zonlicht erg slecht is voor de conditie van de huid. Het is daarom altijd belangrijk de felle zon tussen twaalf en drie te mijden en je huid goed te verzorgen met een scrub, af en toe een masker en natuurlijk een zonnebrand met een hoge spf-waarde. Dit zorgt ervoor dat de huid gehydrateerd blijft en de pigmentcellen niet teveel verstoord worden.

Methodes om een egale huid te krijgen

Als je iets wilt laten doen aan de vlekjes in je gezicht, kun je bijvoorbeeld kiezen voor een laserbehandeling in een kliniek of een stikstof behandeling bij een huisarts. Een veel eenvoudigere en veilige manier van behandelen is die met een huidblekende crème Er zijn verschillende crèmes op de markt. Een veelgebruikte crème op natuurlijke basis is die van Skinlight. Deze crème smeer tweemaal daags op de vlekjes en binnen enkele weken zal je huid er egaler uit zien. Voor meer informatie kun je een de site bezoeken: skinlight.nl

Bezoek de website voor meer informatie : http://www.huidbleken.net/