Het ondernemers verbond
Image default
Media

Schakel dit bedrijf in voor professionele foliedruk in omgeving Gelderland

Wilt u de attentiewaarde voor uw product verhogen? Of bent u op zoek naar een laagdrempelige manier om uw product een meer exclusieve en luxueuze uitstraling te geven? Dan schakelt u High Gloss Foliedruk B.V. in om de beste foliedruk in omgeving Gelderland voor u te realiseren! Foliedruk is eigenlijk het gebruik van een (gekleurde) metallic folie om een extra mooie uitstraling of deskundige beveiliging op uw product aan te brengen.

Verschillende soorten foliedruk

Natuurlijk is het een optie om gewoon standaard foliedruk aan te laten brengen op uw product. Maar het is ook mogelijk om te laten foliedrukken met structuur. Het is namelijk mogelijk om iedere gewenste structuur in de folie aan te brengen door middel van een foliestempel. Deze foliestempel zorgt ervoor dat de foliedruk van uw specialist uit Gelderland echt custom-made wordt! Een andere techniek is het gebruikmaken van de hotstamp. Hierbij wordt eerst zilverfolie aangebracht waarna er in vier kleuren overheen wordt gedrukt. Dit geeft extra glans aan het voorwerp!

De verschillende toepassingen die mogelijk zijn met foliedruk

Waar wordt foliedruk van deze specialist uit Gelderland allemaal voor gebruikt? Hieronder vindt u een lijstje van mogelijke toepassingen. Uiteraard is er nog veel meer mogelijk als u High Gloss Foliedruk B.V. uit Gelderland inschakelt voor al uw werk met betrekking tot foliedruk. Mogelijke toepassingen:

  • Aankleding van cosmeticaverpakkingen
  • Aantrekkingswaarde voor posters vergroten
  • Luxe uitstraling voor chocoladeverpakkingen
  • Attentiewaarde voor glossy magazines vergroten
  • Beveiliging van onder andere parkeerkaarten, toegangskaarten, diploma’s of papiergeld

Ontdek hoe u de attentiewaarde voor uw product verhoogd

Wilt u meer weten over de mogelijkheid die specialist High Gloss Foliedruk B.V. uit Gelderland heeft op het gebied van foliedruk? Dan is het aan te raden om contact op te nemen met hun specialisten en te kijken wat er mogelijk is voor uw product. De contactgegevens vindt u op de website. Wacht niet langer en neem vandaag nog contact met hen op.

https://www.highgloss.nl/